Rock Site

Reynevan

de Tréville
No cóż, nadszedł czas na walne zaproszenie xD

Rock Site Forum - kliknij albo zgiń ;P

Tematyka - muzyka rock/metal
Strony nie przewidujemy na razie, aczkolwiek wszystko możliwe...
Postów mieliśmy całkiem, ale przeprowadzka namotała więc w działach liczniki wskazują niewiele...
Forum prowadzi Vullin z Pablo i moją pomocą.

No i generalnie jest fajnie, ludki ciekawe, forum ciekawe, wszystko ekstra. Zapraszam serdecznie :)

PS: Limit userów spełniony, w tej chwili gdy piszę jest ich 36 ;P

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Forum ma mój atest zajebistości, jakby ktoś pytał i to ma wywołać owczy popęd, czy jakoś tak ;p

Czyli, że macie tam wchodzić.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Dobra, chciałem się zarejestrować, ale wasza strona nie chcę przyjąć mojej rejestracji, a dokładnie kodu 7897, który wpisuje a mimio to strona nie chce mnie przyjąć/.

<=Irod=>

Member
Zerknąłem na to forum i z miejsca zauważyłem kilka sporych niedociągnięć.
1. Jazz Rock nazywa się fachowo Fusion, powinien być w jednym dziale z Prog Rockiem, Fusion to odłam Prog Rocka.
2. Nie widzę nigdzie kategorii z Heavy Metalem, proponowałbym zmodyfikować dział Power Metal.
3. Brakuje dziecka Black Sabbath - Doom Metalu.
4. Po co kategoria Nu-Metal, skoro jest przy dział Alternatywa?
Poza tym, o wiele ładniej wygląda forum, gdy w każdym poście otwierającym jest podane zdjęcie zespoły, ich dyskografia i jakiś dłuższy komentarz od siebie niż lakoniczne 2-3 zdania.
Zastosujcie te zmiany, to i ja dam swój atest zajebistości. ;)

Gothi

Pain Donkey
Weteran
sam Metal = Heavy Metal, o ile się nie mylę

Reynevan

de Tréville
Owszem, dział Metal jest generalnie o heavy metalu, a reszta to tylko te, co akurat zachciało się nam wyodrębnić xD. Niemniej miło słyszeć jakieś rady ;P Zawsze to coś do przodu.

cesc

Member
Nie jest tak źle, w prawdzie mało osób zarejestrowanych, ale jakoś się trzymacie. Odnośnie forum napisałem co bym chętnie na niej widział.

Pozdrawiam.

Do góry Bottom