Risen - Atak Ogrów

Thran

Che Świniara
http://www.youtube.com/watch?v=oNRuEFJwvAY&feature=sub

Twórca jeszcze nie opanował kamery i w dodatku niewie jeszcze jak usunąć paski HP i napisy, ale jest nieźle.

To pierwsza machinima tej gry w Polsce.

Zomin

Member
No cóż, niestety muszę zaznaczyć, że film trochę nudnawy.. Tak czy inaczej, są już jakieś postępy.. Oby tak dalej ^_^

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
No cóż, filmik nudnawy :p Ale wiadomo też dlaczego, pisał, że zrobił ten filmik aby sprawdzić możliwości Risena. Swoją drogą, ja zaraz zabiorę się za kopanie w Risenie :D Jeśli do czegoś dojdę to też dam znać.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Filmik taki sobie
Autor z pewnością chciał przedstawić że można się bawić w Risenie tak jak w Gothikach :)
Po prostu filmik robiony na szybko udowadniajac ze mozna sie pobawic w ustawieniach Risena

Xardiman

New Member
Chce powiedzieć że wiem już jak latać swobodnie kamerą w risen,zmieniać twarz bohaterowi,usunąć paski, Zatrzymać kamere (coś jak F5 w gothicu)Ale nie będę się śpieszył. Pomyśle nad jakąś fabułą i dopiero wrzuce film

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Skoro wiesz, to może podzielisz się tym z nami :)?

Xardiman

New Member
Wiesz, jeszcze nie chce za prędko się chwalić... Wole nacieszyć się czymś że w końcu ja coś sam odkryłem pierwszy B) :D xDDD ale jak już wydam kilka fajnych filmów to napewno zrobie poradnik

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie bądź sęp. Tu i tak za bardzo nikt nie zajmuje sie kręceniem filmów. Przydałoby się nam najbardziej to, jak zrobić wolną kamerę, bo to ułatwiłoby nam robienie screenów do artykułów o grze. Także proszę chociaż o to :).

I nie sądzę, byś tylko ty to "odkrył". Pewnie już kilku reżyserów siedzi po nocach i kręcą nie chwaląc się tym ;).

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Chwalenie się czymś czym nie chcesz się pochwalić, jest trochę żenujące. Każdy może tak powiedzieć jak Ty ; ]

Obecnie filmy z Risen, są robione imo na siłę, każdy chce być pierwszy i zamiast zrobić coś konkretnego, to pokazuje byle co, byle tylko coś pokazać. Fakt że filmy tak dopracowane jak w G1 czy G2, jeszcze długo nie będą wydane, ale odpalić Frapsa i nagrać kilka scen nie jest wielkim wyczynem.
Film mi się nie podobał, dlaczego pewnie już wiecie.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Wtf? Niby czemu nie pokażesz...? Ale nieważne. Jeśli nie chcesz to nie, summa summarum kiedyś do tego dojdę...
BTW. Tylko potem nie płacz, jak w końcu zrobisz "kilka porządnych filmów" a jakiś koleś przed tobą wstawi jakiś poradnik i zgarnie laury ;)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Film taki jakiś sztywny...nie podoba mnie się...chociaż sam pomysł jest ok.Rozwiń go jakoś ładnie :p
Wersusu co prawda to prawda...założę się że za niedługo zacznie się wyścig szczurów z poradnikiem;p

Xardiman

New Member
heh, moge zrobić poradniczek ale od pliku ini który trzeba ściągnąć znika cała polska czcionka więc jeśli chodzi o granie to ta opcja odpada

Fahrenheit

Pimpu?
Według mnie bardzo fajny film, do tego nieźle dobrana muzyka (brzmi jak przerobiony main theme Gothica 3), fajnie wygląda demolka miasta przez ogry :) Choć fajnie by było, jakbyś zrobił jeszcze jeden :)

Xardiman

New Member
http://www.youtube.com/watch?v=u-OYTQvya7I

i zrobiłem obiecany poradnik ;p

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Pozwoliłem sobie umieścić poradnik w naszej nowej bazie video :). Ładna robota.

Do góry Bottom