Rewolucja W Monterze

Status
Zamknięty.

wojtek91_

New Member
WItam!
Mam następujący problem...
Po rozmowie z Sanfordem i szefem orków mam zadanie "Wypędzić orków z montery", jednak kiedy zaczynam atakować (orków i najemników) nie wybucha rewolucja. Pokonani wstają i walczą dalej.
Może przed rozpoczęciem rewolucji trzeba porozmawiać z Otisem(który nie chce ze mną gadac:/)?

Proszę o pomoc i z góry dzięki!

MichałABG

Member
widocznie ich niedobijasz... gdy ork lub najemnik orków leży na ziemi to naciśnij długo PPM a potem przytrzymaj LPM. w ten sposób go zabijesz, a pozostali się na Ciebie rzucą i będziesz miał rewolucje:p

EDIT: w Monterze musisz samemu wszcząć rewolucje, a więc musisz pierwszego orka lub najemnika dobić....

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Hmmm...
Nigdy czegoś takiego nie miałem. A czy zrobiłeś zadanie "Pozbądź się strażników w obozie niewolników" czy jakoś tak ? Możliwe, że to przez to. Jeśli nie to zrób (tylko pojedynczo ich puszczaj), a później powiedz to temu gościowi co to zleca. Może pomoc niewolników jest potrzebna ? Nie wiem.
A podczas rewolucji nie trzeba dobijać.

Najemnik@

Member
najlepiej wez zwoj kuli ognia albo czegos zabij najslabiej ubranego najemnika i wtedy wszyscy beda mieli na czerwono nicki i jak ktos zaatakuje cie w poblizu sanforda to on ci pomozy wraz z niewolnikami ale nie licz na zbyt duzo bo w sumie bedziesz musial wyzwalac sam ;]

detoks

Member
ja zawsze robiłem wszystkie zadania by mieć to upragnione 75 repa w mieście(najczęściej bez zadania ze strażnikami) i rewolucje zawsze zaczynałem od zabicia Vareka(nie musiałem nawet dobijać).Więc tak naprawde nie wiadomo od czego zależy to dobijanie i kiedy ono jest konieczne...zawsze jak oswobadzałem Montere orkowie ginęli od pierwszego uderzenia bez dobijania.

MichałABG

Member
Vareka nie trzeba dobijać - innych orków tak(jeżeli jeszcze nie wszczeliśmy rewolucji)

detoks

Member
czyli wychodzi na to,że żeby móc zabijać orków bez dobijania najpierw trzeba zabić przywódce ^_^ problem sie w takim razie sam rozwiązał :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom