Witam ponownie!
Mam problem ponieważ nie wiem jak mam zabić tego orka Varaka. Nie chodzi o to że nie weim jak to zrobić tylko o to że jestem za słaby! O ile uda mi się do niego przebić to zaraz atakują mnie elitarni orkowie i jestem dead :/.
Próbowałem orków wyprowadzać za sobą z miasta do buntowników ale ich bardzo szybko zabijają...
Przedstawie wam co noszę:
Zbroja : Buntownika ta średnia która 25 rep wymaga
Miecz : ognisty
tarcza : czaszki
amu: do życia
pierścienie : jeden z demona +60 life, drugi do wytrzymałości
z um. mam perf walke jednorecznym meczem i parowanie tarczą.
i gram na poziomie trudności normalnym.
Nie mam pojęcia jak to zrobić!
kodów nie lubie, bo ogólnie nie stosuję a do takiej gry szczególnie (chociaż już raz musiałem se z rep pomóc z powodu buga).
Może ktoś ma pomysł jak to zrobić? a może powinienem zacząc od wcześniejszego momentu?!
Mam problem ponieważ nie wiem jak mam zabić tego orka Varaka. Nie chodzi o to że nie weim jak to zrobić tylko o to że jestem za słaby! O ile uda mi się do niego przebić to zaraz atakują mnie elitarni orkowie i jestem dead :/.
Próbowałem orków wyprowadzać za sobą z miasta do buntowników ale ich bardzo szybko zabijają...
Przedstawie wam co noszę:
Zbroja : Buntownika ta średnia która 25 rep wymaga
Miecz : ognisty
tarcza : czaszki
amu: do życia
pierścienie : jeden z demona +60 life, drugi do wytrzymałości
z um. mam perf walke jednorecznym meczem i parowanie tarczą.
i gram na poziomie trudności normalnym.
Nie mam pojęcia jak to zrobić!
kodów nie lubie, bo ogólnie nie stosuję a do takiej gry szczególnie (chociaż już raz musiałem se z rep pomóc z powodu buga).
Może ktoś ma pomysł jak to zrobić? a może powinienem zacząc od wcześniejszego momentu?!