No i zacząłem ponowną zabawę z NK. Ale dla relaksu lubię sobie czasami odpocząć w obozie za farmą Onara. Pytanie moje brzmi: czy jest jakaś możliwość na dodanie/edycję potworów w lasku obok i dodanie skryptu typu respawn? Nie ma to jak symulacja prawdziwego życia (co w grach bardzo sobie cenię). A to że bardzo chciałbym być myśliwym w GII (nie licząc pracy jako najemnik) dałoby mi to więcej radości z gry oraz duuuuuuuużo więcej godzin spędzonych (inaczej, zarwanych nocek ) przy Gothic'u.
Bethesda do swoich produktów załączała banalny w obsłudze edytor (TES Construction Set). W folderze z grą widziałem Spacer'a ale raczej obce mi to narzędzie i po prostu nie mam zbytnio czasu na naukę jego obsługi (albo rybki albo akwarium). Jeżeli znajdzie się jakiś forumowicz chętny do pomocy będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Bethesda do swoich produktów załączała banalny w obsłudze edytor (TES Construction Set). W folderze z grą widziałem Spacer'a ale raczej obce mi to narzędzie i po prostu nie mam zbytnio czasu na naukę jego obsługi (albo rybki albo akwarium). Jeżeli znajdzie się jakiś forumowicz chętny do pomocy będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam