Resetuje Mi Się Komp!

Status
Zamknięty.
Nie kiedy, często a nawet bardzo często w czasie gry, serfowania po necie itp. mój stary, ale podrasowany komputer samoczynnie się resetuje. Jest to denerwujące bo np. gadam sobie na gg a tu BUM! RESET! Najdziwniejsze jest to że robi mi się to w konkretnych momentach: włączam skype, loguję się i gdy tylko pokaże się lista z kontaktami - RESET!
Gdy włączałem gg i pokazała się reklama - RESET! Grałem w mafię wczyywała mi się jedna i ta sama misja, 60% - RESET!
To się dzieje w dziwnych momentach, minimalizuje stronę która mi się resetuje, i gdy tylko nacisnę przycisk od-minimalizujący - RESET! POMOCY! To na bank nie wirus.

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Co dolega twemu kompowi nie wiem.. ale wiem że może pomóc przeinstalka sysyemu, albo nawet format... a jeżeli nie pomoże to błąd sprzętu.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Przyczyna może być taka: Podrasowałeś kompa a o zasilaczu zapomniałeś, masz szybszy sprzęt i zasilacz nie wyrabia, sam tak miałem, musiałem zmienic zasilacz na większy.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Wonak

Member
Proponuje sprawdzić obecność wirusa... A potem zabrać się za format w razie jego obecności

Matteox

Member
Tez tak miałem wiec ci powiem co nie tak...
"Wonak" ma racje powinienes sprawdzić czy nie ma wirusa...jak znajdzie wiadomo co robic...ale jak nie zadziała to re-instalka Windy..nie pomaga FORMAT

Miałem ten sam bład i moj brat oddał koledze zrobił formata i zadziałało :)
Moze byc tez spowodowane starym DOS'em :eek:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom