CYTAT(Phantom Lord @ 14-07-2008, 22:07)
index.php?act=findpost&pid=189405
Nie. To bzdura. Mnie nie atakowali nawet jak miałem około 80 reputacji u buntowników. Będą cię atakować jedynie orkowie w Nordmarze i w niektórych miejscach w Myrtanie.
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale pod podanym przeze mnie linkiem na pytanie czy orkowie atakują przez reputację odpowiedzią było zaprzeczenie.
P.S. Karpielek ile razy mam jeszcze tłumaczyć że nie popieram buntowników tylko dokopie im zabijając Rhobara (jak to było do kogo innego to sorry), a z tymi miastami to nie ja mówiłem że atakują ja się tylko wkurzałem że to mogą zrobić, ale ja raczej wierzę że atakują (bo takie podejście ma chociaż sens) chociaż z drugiej strony stoi cytat : "Jeśli większość ma rację – jedzmy gówno. Miliony much nie mogą się mylić!", ale ja raczej sądzę że jak mnóstwo starych wyjadaczy na kilku różnych forach coś mówi no to chyba tak jest (chociaż niewykluczone że muchy się mylą), ale jak odbijesz 2 miasta + Ardeę to nie atakują, ale już twierdzą że należy zabijać niegodne zaufania Morry (właśnie w Geldern mi to ten szaman co daje mapę powiedział (nazywa się chyba Grok), więc to jest chyba już granica cierpliwości orków.
P.P.S. Wypowiedz się ktoś na temat wkurzania się orków za miasta (bo widzę że Phantom ten mały szczególik pominął)
P.P.P.S. Robi się całkiem interesująca sprzeczka