Rekrutacja Do Hot Modding Team

Status
Zamknięty.

Lesterek

New Member
A więc otwieram nabór do grupy modderskiej Hot modding team
Wiem że tu nie znajdę wielu dobrych skrypterów (choć nigdy nic nie wiadomo) ale pośród fanów gry jest najwięcej dobrych scenarzystów

Tak więc poszukujemy skrypterów którzy potrafią napisać dialog i quest

Ale bardzo potrzebujemy dobrego scenarzysty który wymyślał by ciekawe i wciągające questy. Do tej roboty proszę pisać mi na PW zadania w takiej formie:
Dziadek: Zabij tego dziada bo mnie wkurza
Eron: Oklej
wpis do dzienniku (treść)
po zabiciu tego dziada wracamy do dziadka
Eron: zabiłem tego dziada
koniec zadania i nagroda
to tylko przykład ;) czekam na waszą twórczość i liczę na zgłoszenia

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie bardzo rozumiem po co ci to. Możesz nam trochę przybliżyć twój/wasz projekt?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ale to tak trudno z niczego wymyślić zadanie. W poprzednim temacie o tym modzie nie ma zbyt wiele informacji. Ja może byłbym chętny, ale będziesz musiał mnie wtajemniczyć co do ogólnej fabuły.

pepon

Member
Jak mnie nauczysz pisania skryptów to chętnie się dołączę :) a jak nie to może się nadam na questoróbcę. Napiszę ci niedługo na pm jakiegoś questa, chociaż nie sądzę, żebyś po takim prostym queście faktycznie poznał czy ktoś się nadaje :D

Pozdrawiam.

Lesterek

New Member
Fabuła wprowadzająca gracza do gry jest właśnie pisana(trochę mi to zajmuje bo nie chcę pominąć żadnego wątku) ale mniej więcej jest tak:
Zostajemy wysłani przez Saturasa na pewną wyspę na której trzeba co jakiś czas odprawiać specjalny obrzęd aby zachować równowagę w świecie gdyż dawno temu ktoś tą równowagę naruszył. W modzie będę 2 wyspy i jeden spory świat podziemny.
na 1 wyspie spotkamy obóz rozbitków, oraz walczące ze sobą: obóz paladynów i orków na 2 wyspie natomiast spotkamy asasynów. Jeżeli ten fragment nadal wam nie daje możliwości wymyślenia questa do świata moda to możecie mi napisać na PM jakieś opowiadanie z świata Gothica z klimatycznymi dialogami. Dziękuję za zainteresowanie.

@Pepon to zależy jak szybko się uczysz. Napisz mi na gg chyba mam w profilu.

Pozdrawiam Lesterek

adi2233

New Member
Hej ja bym chciał zrobić swój mod i qesty też bym wymyślał lecz nie znam odpowiedniego programy.
Proszę o pomoc.
Lesterek jak chcesz jakichś ciekawych qestów to napisz na gg, oto nr:556882

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom