[Quanaadu]Pierwsze screeny :P

Status
Zamknięty.

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Produkcja moja i mych qmpli może nie jest na miarę rynku światowego, raczej wogóle na rynek się nie nadaje, aletesh chce się pochwalić. Jak ktoś jeszcze nie dowiedział się ode mnie o Quanaadu [co dziwne, bo pisze o tym ile wlezie :p ] to wyjaśniam po krótce, żę bedzie to textowy mmorpg. Na www.quanaadu.xt.pl link awaryjny: www.quanaadu.glt.pl pisze więcej i jest 10 screenów z wstępnej wersji gry. Część z was możę myśli, że jestem nienormalny, że się tym tak podniecam, ale trudno. Musicie to znieść :p

scener2.jpg

scener8.jpg

Oczywiście pamiętajcie, że to screeny wersji roboczej![/img]

ile razy bym włączał,odświeżał to mi sie te rysunki nie włączają czy to tak tylko mi na złość
tongue.gif

Jak ja nienawidze tego X image
chyba nie jest mi przeznaczone zobaczyć wypociny Gothi'ego

cavalorn

Member
fajne screny i fajne kolorki tylko troszke zbyt ciemnie jak na takie tło ale da sie rozczytać, jak gra ruszy to se chętnie pogram =]

[edit] mi te screny normalnie wchodziły , dziwne ze ci nie idą

Gothi

Pain Donkey
Weteran
ile razy bym włączał,odświeżał to mi sie te rysunki nie włączają czy to tak tylko mi na złość :p
Jak ja nienawidze tego X image
chyba nie jest mi przeznaczone zobaczyć wypociny Gothi'ego

Dziwne... Ale cush na wszelki wypadek zmieniłem na inny serwer więc może teraz zobaczycie. Tylko, że teraz łąduje się z deczka wolniej. Szybko ładujące są nadal na stronie, tam nie zmieniałem. Więc miłego [bądź i niemiłęgo] oglądania :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom