Pytanko

Status
Zamknięty.

Peja

Member
Witam, mam małe pytanko, chodzi o niewolników co zbiegli z Silden znalazłem ich już ale nie wiem gdzie ich mam zaprowadzic (podążam drogą buntowników)
W poradniku pisało że mam ich zaprowadzic do fremana ale gdzie go mogę znaleśc??? może mi ktoś na mapce zaznaczyc gdzie jest ten freman???

Z góry dziękuję

Pozdro

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Jedyne co udało mi się znaleźć, to to, że znajduje się on w lesie na wschód od Trelis. Tak patrzę na mapkę i myślę, że to może ta pomarańczowa kropka w lesie na wschód od Trelis to właśnie Freman.

[SIZE=12pt]EDIT:[/SIZE]

Nie, nie, nie. Jaki ze mnie debil. Pomyliłem nazwy miast. Oczywiście miałem na myśli Silden, nie Trelis.

Everon_92

Member
Też mi się wydaje że to właśnie tam.O ile dobrze kojarzę to on właśnie gdzieś w lesie w okolicach Trelis był ale z której strony dokładnie to nie pamiętam:p Pobiegaj do okoła to go znajdziesz w końcu.

Peja

Member
Z silden do trelis to kawał drogi wątpliwa sprawa żeby ktoś z silden był obok trelis
no ale zobaczę

MichałABG

Member
poszukaj w lasach za Okarą.... Będą tam 2 małe obozy z buntownikami i z niewolnikami z Silden. W jednym z nich jest Freman.

Peja

Member
CYTAT(MichałABG @ 23-07-2008, 14:16) index.php?act=findpost&pid=190271
poszukaj w lasach za Okarą.... Będą tam 2 małe obozy z buntownikami i z niewolnikami z Silden. W jednym z nich jest Freman.

Ok znalezione, do zamknięcia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom