Pytanie Nt Noc Kruka

Status
Zamknięty.

Przemek_cowboy

New Member
Witam. Gram właśnie w Noc Kruka. Przyłączyłem się do Wodnego Kręgu. Czy jak przejdę przez portal do Jarkendaru to będę mógł dołączyć do bandytów lub piratów? Czy jestem już skazany na Wodny Krąg? I jeszcze jedno: jeśli najpierw w drugim rozdziale pójdę do Kolonii po dowód na istnienie smoków a do piero później po powrocie z Kolonii do Jarkendaru to nic się nie stanie? Chodzi mi o to czy ominą mnie jakieś questy itp. Z góry dzięki za odp. POZDRO DLA WSZYSTKICH FANÓW SERII :rolleyes:

Rebeliant

Member
Napewno będziesz mógł,a nawet musiał dołączyć się piratów i bandytów(do nich lepiej nie iść bez zbroi), będziesz należał do wszystkich 3 gildii dodatkowych. Nie jestem pewien, ale chyba można iść najpierw iść do Kolonii, ale i tak polecam na początek Jarkendar bo jest prostszy i łatwiej zdobyć poziom.

Najemnik@

Member
To sa takie poboczne gildie, z piratami sie zaprzyjaznisz ale glownie bedziesz robil pod dyktando magow wody chociarz bedziesz pracowac dla bandytow. Twoj glowny cel bedzie jeden "skasowac kruka i uwolnic nieowlnikow".

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom