Pytanie Co Do Przemiany

Status
Zamknięty.

Coke

New Member
Mam pytanie, otóż jeżeli zamienię się w jakąś bestie (wilk, warg, owca etc...) to ile czasu trwa taka przemiana, ewentualnie jak samemu przyjąć naszą normalną postać. I ewentualnie czy w czasie przemiany jest możliwość uleczenia się itd. itp.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :D

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
jak chcesz wrócić do poprzedniej postaci...klikasz enter

uleczac się nie można...a z tego co pamiętam przemiana pozera ci manę...
więc tak długo będziesz stworem aż czar nie wyczerpie many albo dopóki cię nie zabiją xD

Everon_92

Member
Uleczyć się nie możesz,wogóle nie możesz zaglądać do ekwipunku,przedmiotów też nie możesz podnosić.

CYTAT
...a z tego co pamiętam przemiana pozera ci manę...

Dziwne ale nigdy tego nie zauważyłem,wydaje mi się że many raczej nie zżera.Może to zależy czy przemieniasz się kamieniem czy zwojem?Ale nie zauważyłem żeby mi many ubywało,a gram wojownikiem,nie wkładam PN wcale w mane a i pierścienie,amulety mam obrony przed bronią i strzałami,więc bym zauważył,zresztą na długo by mi to nie starczyło.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
CYTAT
Dziwne ale nigdy tego nie zauważyłem,wydaje mi się że many raczej nie zżera.

Chyba masz rację...albo po prostu te czary pochłaniają minimalne ilości many....sam już dobrze nie pamietam

arkozwoli

Member
czar zamiany w coś chyba nie pożera many przynajmniej ylko wtedy gdy rzucamy czar (to chyba oczywiste) bo kazdy czar przy rzucaniu go je tyle many ile i wymaga

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom