Pytania O Bandytów...

Status
Zamknięty.

Sługa Kruka

Member
Hej! Przeszedłem ostatnio któryś raz Gothica II: Noc Kruka i nasunęło mi się kilka pytań:
1. Skąd w obozie bandytów na bagnie w Jarkendarze wziął się Fortuno?? Był sekciarzem, nie mieszkańcem Starego Obozu, jak większość bandytów. Gdzie niby Kruk, czy ktoś inny, mógł go znaleźć? (wiem, że odpowiedzi na te pytania może i nie było w fabule, ale chcę wiedzieć co o tym myślicie.)
2. Tak samo Senyan, były szkodnik z Nowego Obozu. Skąd się wziął wśród bandytów?
3. Lekki, średni i ciężki stój bandyty to chyba stroje szkodników z G 1?

G

Gray_Fox

Guest
QUOTE 1. Skąd w obozie bandytów na bagnie w Jarkendarze wziął się Fortuno?? Był sekciarzem, nie mieszkańcem Starego Obozu, jak większość bandytów. Gdzie niby Kruk, czy ktoś inny, mógł go znaleźć? (wiem, że odpowiedzi na te pytania może i nie było w fabule, ale chcę wiedzieć co o tym myślicie.)

Zbędny temat. Normalnie, Kruk mógł sobie np uciekając z Górniczej Doliny natknąć sie na Fortuna i go wziąć.

QUOTE Tak samo Senyan, były szkodnik z Nowego Obozu. Skąd się wziął wśród bandytów?

Szkodnik>Banydta. Proste. Przecież Szkodnicy napadali na konwoje ze SO. Kruk może miał w NO ludzi szpiegów ktorzy mówili - kto sie nadaje kto nie.

QUOTE Lekki, średni i ciężki stój bandyty to chyba stroje szkodników z G 1?

JW. Szkodnicy to byli bandyci. Może Gomez and reszta nie mieli kasy to poszli wybić NO i wzieli sobie ich stroje?
tongue.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom