Pytania I Odpowiedzi

Status
Zamknięty.

Broother

Member
Widzę dużo niepotrzebnych tematów z pytaniami typu "jak dojść?", "gdzie to jest?" itd. Dlatego stworzyłem taki temat po to, żeby zastąpić inne (oczywiście jakieś małe pytania).

Mam takie "cuś" - Wiem, że po odbiciu trzech miast, np. u orków oni zaczynają atakować bezimiennego. I tutaj takie pytanie - czy do tych trzech miast liczy się Ardea?

wisnia

Member
Nie, Ardea nie wlicza sie do odbitych miast. Najlepiej najpierw porobić wszędzie misje a potem odbijać miasta. Wtedy jest najwięcej expa.

Broother

Member
Dzięki za odpowiedź, czyli mogę odbijać Monterę ;) I następne pytanie - czy zabicie Rhobara wraz z Lee przeszkodzi w przejściu gry drogą Innosa?

GOFER152

Member
Narazie bym Ci radził go oszczędzić bo on zleca parę misji i jak wybierzesz drogę Inosa to uczy nas zdolności regeneracji i zdolności palladyn. Jeśli bardzo chcesz ubić dziada to zrób to w końcowym etapie gry , gdy pozostanie ci tylko pochwalić się Inosowi swoimi osiągnięciami. Zrób sobie wtedy sava ubij gada i dopiero idz do Inosa. Jeśli Inos będzie się czepiał że zabiłeś Rhobara to wczytasz sawa .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom