Pustynia

Status
Zamknięty.

krystian123

Member
Gdzie znajde Yespasa .Dostalem misje zabicia go ale nie moge go znales ...Mozecie podac jego lokacje na mapie ,lub kolo jakiego innego nr jest
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3bec51d2732cac78.html

i Drugie pyt. Nauczylem sie zaturawania mieczy ,mam trucizne ale jak zatruc ,gdzie ?

P.S dopiero sobie przypomnialem,naczuylem sie obalania ale nie wiem jak to robic i z jaka bronia ?

Zomin

Member
Yespas znajduje się niedaleko drogi, na zachód od Ben Erai(musisz przeszukać tamte obszary).. Jeśli ktoś posiada dokładniejsze dane, niech pisze.. Ja zbyt dawno grałem w Gothica 3..

Co do drugiego pytania.. Musisz użyć trucizny z plecaka, otworzy ci się okno podobne do tego przy osełkach.. Następnie wybierasz broń i klikasz na nią. Bezimiennemu zniknie z plecaku fiolka z trucizną, natomiast Ty będziesz posiadał już zmodyfikowaną broń(by zatruć wroga należy wyprowadzić mocny cios z bloku, to znaczy.. Przytrzymać prawy, przytrzymać lewy..).

Do obalenia musisz posiadać pałkę i zajść ofiarę od tyłu..

Pokombinuj, napewno ci się uda. :p

krystian123

Member
a jaka pałka zwykla ta drewniana ?heh Bo ja juz prubowalem i ten go udezyl i koles strtacil 90%+ HP

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Yespas jest o ile dobrze pamiętam z Paladynem Cruzem...tym co pełzacz zjadł mu ekwipunek ;)
Zwykła drewniana pałka.Musisz przytrzymać dłużej przycisk myszy.Wtedy Bezimienny obali wroga.

A bo Yespas to nie jest niewolnik...sory pomyliło mi się z tym niewolnikiem co ukradł klucz do Świątyni Adanosa...to chyba Yusuf był.
A co z obaleniem?Działa ci wszystko dobrze?

krystian123

Member
raczej nie z paladynem ,znalazlem Yespasa kolo Ben Erai za oaza,czy co tam jest z Campem co zleca za gorka ,byl w obstawie 3-4 Rabusi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom