Przesunięcie

Status
Zamknięty.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
http://gry.onet.pl/2029166,,ArcaniA_przesunieta,wiadomosc.html

Sami państwo widzą.
Niby chcą lepiej i dobrze. Z tego co widzimy to na razie Risen jest lepszy. Ale ciekaw jestem co uda im się poprawić w przeciągu tego czasu i o jaką poprawe gry chodzi.

Co wy na to?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Po co szukasz daleko, jak masz to samo tutaj ;p - http://gothic.org.pl/newsy/arcania-a-gothic-tale---oswiadczenie-jowood.html

Zadajmy se pytanie - chcemy drugiego G3? Jeśli tak, to niech wydają ta grę zimą 2009.
Wiedzą, że się nie wyrobią to zmieniają premierę, na bliżej nieokreślony termin 2010. Z resztą, od dawna się o tym mówiło "w padoku". Trzeba dać im czas. Poza tym, będziemy mieli większą przerwę między Risen, a Arcania: A gothic Tale, dzięki czemu spokojniej i dogłębniej poznamy produkcję Piranha Bytes :).
Także, ja nie płaczę z tego powodu.

Kacperex

KacŚpioszek
A mi się zdaje, że ten nowy budżet to pic na wodę. Nikt nie dokłada kasy przy praktycznie skończonym produkcie. Panowie ze Spellbound na pewno nie dają sobie rady z optymalizacja kody i to jest powodem przesunięcia gry, a nie nowy budżet. Ja w to nie wierze, bo działania deweloperów są znane nie od dziś.

onibaksu

New Member
A mi się zdaje, że ten nowy budżet to pic na wodę. Nikt nie dokłada kasy przy praktycznie skończonym produkcie. Panowie ze Spellbound na pewno nie dają sobie rady z optymalizacja kody i to jest powodem przesunięcia gry, a nie nowy budżet. Ja w to nie wierze, bo działania deweloperów są znane nie od dziś.

Możliwe, ale nawet jeśli to i tak wychodzi nam to na plus. Lepiej żeby zoptymalizowali kod jak wypuścili powtórkę z G3.

Natomiast co do pierwszego postu i tego, że Risen prezentuje się póki co lepiej - przede wszystkim Risen jest już na wykończeniu. W Arcanii dalej jest dużo rzeczy wymagających dopracowania. (system walki chociażby, poza tym świat dalej jest pusty, nie skończono jeszcze nawet pierwszego rozdziału przygody)

HoteK

Obywatel
Podpinam się do odpowiedzi powyżej . Risen jest już prawie do kupienia ( w pazdzierniku ) a Gothic Arcania ( lub G4 ) jest jeszcze udoskonalany . Może lepiej bo wole poczekać i mieć coś takiego że NIKT nie odważy się powiedzieć złe go słowa !!! :) :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom