Przepowiednia

• Thread starter Electric_Dragon
  • Rozpoczęty
E

Electric_Dragon

Guest
Sorry że tylko linka dałem ale autor(mój kumpel) tekstu nie zgodził się żebym umieścił chociaż fragment tekstu. Zamierza napisać ksiązke i na stronce są jej początki, będzie bardzo wdzięczny za wszelkie rady. Moim zdanie jak dotąd nieźle mu idzie, więc podaje linka:
:arrow: www.przepowiedniabysly.prv.pl

Naprawdę polecam. Miłego czytania.
All rights reserved
biggrin.gif

PS: Stronka jest często aktualizowana

BrZyDaL

Member
Hehehe Opowiadanie bardzo fajne i to powitanie mnie użekło ...... Już .... śmiertelników coś tam coś tam .... a na końcu GłUPCY ! BUHAHAHAHAHA nie o od razu mi sie bardziej zachciało czytać
biggrin.gif

A

Anonymous

Guest
QUOTE Opowiadanie bardzo fajne
Heh, cieszę się, że Ci się podoba. Jest tylko jedna sprawa, która mnie drażni :? : to nigdy nie miałobyc, nie jest i nie będzie "opowiadaniem". Zamierzam napisać książkę i chyba widać, że nie jest to dokończone i w sumie nic się jeszcze nie działo
smile.gif
. Electric_Dragon też na początku napisał, że jest to opwiadanie ( z każdą chwilą coraz bardziej nie lubię tego słowa) ale na szczęście już jest w porządku. Dadam też, że nie chcę stworzyć zwykłego "heroic'a" choć ze wstępu można nabrać takich podejrzeń. Wiem, że większość ludzi woli dużo akcji, walkę z bajerami i sceny batalistyczne ale ja kieruję tę "książkę" do tego węższego grona czytelników, bardziej nastawionych na zwykłe, proste życie, nie zawsze szczęśliwe ale też nie tragiczne i nie bardzo ciężkie. Mam nadzieję, że uda mi się tego dokonać...

Kacperex

KacŚpioszek
No więc tak "opwiadanie" aczkolwieg kawałek ksiązki jest bardzo ciekawy i interesujacy podoba mi się i mysle że cała ksiązka bedzie bardzo ciekawa!!

Arch

Member
hehe calkiem niezle jak skonczysz ksiazke to nas poinforumuj to kupie sobie egzeplarz ale calkiem calkiem
smile.gif

Do góry Bottom