Przedziwny Bug

Status
Zamknięty.

Najemnik@

Member
Witam, mam przedziwnego buga (chyba) otoz wszyscy orkowie na pustyni i w myrtanie maja imienia na czerwono takze najemnicy i nie wiem czemu tak sie stalo a wyzwolilem: ardea,cape dun,montere,silden,caly nordmar i uwaga! kiedy zdobylem reputacje w gelden poszedlem do groka i jak tylko doszedlem powiedzial takie cos "zle wiesci dalej juz ryzykowac nie bedziemy bla bla" i zaatakowali mnie wszyscy wiec zrobilem rewolucje a gdy udalem sie do trelis to juz wszyscy mieli na czerwono imiona. W faring tez maja na czerwono to jedyne miasto orkow w myrtanie no i na pustyni orkowie tez maja na czerwono. Da sie cos z tym zrobic ? i czemu sie tak stalo.

Rebeliant

Member
CYTAT(Najemnik@ @ 13-08-2008, 10:15) index.php?act=findpost&pid=192418
Witam, mam przedziwnego buga (chyba) otoz wszyscy orkowie na pustyni i w myrtanie maja imienia na czerwono takze najemnicy i nie wiem czemu tak sie stalo a wyzwolilem: ardea,cape dun,montere,silden,caly nordmar i uwaga! kiedy zdobylem reputacje w gelden poszedlem do groka i jak tylko doszedlem powiedzial takie cos "zle wiesci dalej juz ryzykowac nie bedziemy bla bla" i zaatakowali mnie wszyscy wiec zrobilem rewolucje a gdy udalem sie do trelis to juz wszyscy mieli na czerwono imiona. W faring tez maja na czerwono to jedyne miasto orkow w myrtanie no i na pustyni orkowie tez maja na czerwono. Da sie cos z tym zrobic ? i czemu sie tak stalo.

Za dużo miast wyzwoliłeś i teraz wszyscy orkowie chcą cię zabić, to wcale nie jest bug. Najlepiej odczytać jakiegoś starszego save`a.

dominik715

New Member
To nie bug jak zdobyłeś Silden to Gorek bedzie cie atakować a jak zdobędziesz geldren to w trelis też cię bedą atakować,ponieważ Silden, Geldren, Faring,Trelis powinno się zdobyć jak już gadałeś z Inosem on ci da zadanie żebyś wyzwolił Myrtane i wtedy powinieneś zdobyc te miasta

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Po wyzwoleniu 2 miast (bez Ardei) orkowi szefowie mówią, że coraz więcej miast pada, bla, bla, bla.
Po 3 mówią co napisałeś i nienawidzą Cię już wszyscy orkowie w grze. Były już takie tematy, polecam opcję szukaj ;p.

Najemnik@

Member
no to trzeba od nowa grac bo ja saveuje w 3 save caly czas i najstarsze to kilka min temu i teraz nawet na pustyni nie moge pograc..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom