Program Do Zmiany Wyglądy Windowsa.

Status
Zamknięty.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Chodzi mi o właśnie taki program o jakim napisałem w temacie. Znudził mi sie standardowy wygląd Windowsa i chiałbym oś zmienić, prosze więc o podanie mi tu nazw lub linków do programów które potrafią to zrobić.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Ulotnymc

Member
Ostatnio dużo szukałem takich programów ale nie mogłem znaleźć wyczytałem tylko, że trzeba pościągać jakieś pliki i popodmieniać w folderze "windows" niestety nigdzie nie było napisane jakie to pliki więc przyłączam się do prośby, jeśli ktoś zna taki program niech da nazwe albo linka do niego.

Laska

Active Member
Zależy, co dokładnie chcesz zmienić??

Aston - całkiem niezły programik do zmiany wyglądu windy, do którego można dodatkowo zassać sporo skinów...
Aqua dock - program dodający do windowsa pasek znany z systemów Mac OS X. Dość przydatna sprawa, zwłaszcza, że wielkość paska możesz regulować, dodać do niego dowolną ilość skrótów, włączyć jego autoukrywanie itp.
Talisman desktop - program płatny, dość skomplikowany, ale ma dużą liczbę opcji. Jednak mało doświadczonym użytkownikom kompa nie polecam, bo łatwo coś tym programem zje... zepsuć :p

Boot Skin - program do zmiany standardowego logo ładowania windows. Bardzo fajny program, tylko, że u mnie nie działał :( (powodował bluescreena przy uruchamianiu )

Z takich fajniejszych to chyba tyle...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom