Problemik -.-

Status
Zamknięty.

Norkah

New Member
Witam! Mam taki mały problem - zdobyłem 4 artefakty Adanosa i wiedziałem, że piąty ma Vak, ale wszedłem do niego w zbroi paladyna i mnie zaatakował, wiec wybiegłem poza Trelis. Byłem na tej farmie gdzie siedział Avogardo i orkowie do mnie przybiegali. W tym kłopot, że Vak nie przybiegł, a ja zdążyłem zabić tylu orków, że wyzwoliłem miasto. Ma ktoś jakiego save'a, z piecioma artefaktami i prześle na zaklinaczcipekl69@tlen.pl lub ma genialny pomysł jak to cofnąć? Acha, i nie mówcie o wczytywaniu bo nadpisałem gre...:/

Kubaa

Member
siema stary prześlesz mi swojego save-a na e-mail jjendrysek@wp.pl Bede bardzo wdzieczny Prosze cię byłem w tym miejscu co ty ale mi sie save zniszczył był jakiś błąd pls prześlesz!!!???

siema stary prześlesz mi swojego save-a na e-mail jjendrysek@wp.pl Bede bardzo wdzieczny Prosze cię byłem w tym miejscu co ty ale mi sie save zniszczył był jakiś błąd pls prześlesz!!!???Wak ma w sobie ten artefakt chyba nie musisz tego cofać jeżeli oto ci chodzi!

Dkey

Member
X:/Documents and setings/użytkownik/Moje dokumenty/Gothic 3/ Tu wklejasz sam pliczek (bez folderu)
Kuba wyśliesz mi tego sava na d.key@wp.pl ?

Kubaa

Member
Tak ale mi to nie dziala koles przesłał mi plik : G3_world_01_0002.g3savdat i nic a jak wklejam plik o nazwie G3_world_01_0002.g3sav to save działa możecie mi zadesłać poprawny save?

boracki

Member
QUOTE(Norkah @ 03-12-2006, 10:01) [snapback]129077[/snapback]

Witam! Mam taki mały problem - zdobyłem 4 artefakty Adanosa i wiedziałem, że piąty ma Vak, ale wszedłem do niego w zbroi paladyna i mnie zaatakował, wiec wybiegłem poza Trelis. Byłem na tej farmie gdzie siedział Avogardo i orkowie do mnie przybiegali. W tym kłopot, że Vak nie przybiegł, a ja zdążyłem zabić tylu orków, że wyzwoliłem miasto. Ma ktoś jakiego save'a, z piecioma artefaktami i prześle na zaklinaczcipekl69@tlen.pl lub ma genialny pomysł jak to cofnąć? Acha, i nie mówcie o wczytywaniu bo nadpisałem gre...:/

To że wszedłeś w zbroi Palladyna nie ma tu nic do rzeczy ( w G3 możesz uzywać jakichkolwiek zbroi i szat 0
po prostu wyzwoliłeś o jedno miasto za duzo i dla tego cię atakują

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom