Problem...

Status
Zamknięty.

Lotosisko

New Member
Witam mam pewien problem z gothicem 3 otoz na tym forum ktos pisal ze po odbiciu 3-4 miast zaden przywodca nie bedzie chcial ze mna rozmawiac i zaatakuje mnie... podbilem montere , cape dun , faring , silen... teraz jestem w Geldren mam tam pozyskac jakas mape z miejscem ukrycia artefaktow przynajmiej tak mam napisane w solucji ktora dostalem razem z gra... Zagaduje do herszta miasta mowi ze nie bedzie juz wiecej ryzykowac i cale miasto sie na mnie rzuca.... nie mam wczesnejszych save'ow w tym problem... Czy teraz nie bedzie mozliwe ukonczenie gry? co mam zrobic? help...

Sword

Member
Owszem ja to pisałem,chodzi tu o mape orkowych wykopalisk,cóż w zasadzie mapa nie jest potrzebna przynajmniej moim zdaniem bo świątynie i artefakty znalazłem sam zwiedzając świat gothica 3,poza tym z tego co pamietam tylko 3 artefakty sa w świątyniach więc nie przejmuj się tym,druga prawa to to że nie porobisz już żadnego questa od orków w zasadzie.

Lotosisko

New Member
ta ale jeden artefakt ma chyba jakis wladca na pustyni jak mam go od niego odkupic jesli zaatakuje mnie ;/ a gdy odbije nastepne miasto orkowie beda mnie atakowac bez ostrzezenia ;/ nie ma jakiegos cheatu czy czegos ? mam juz pierscien magi z nordmaru i pierscien od demona z gothy... hmm czy wladca pustyni to ork? jesli nie to chyba nie powinien mnie atakowac? a co do questow dla orkow to raczej mi sie nie przydadza bo jestem z krolem ;) czyli nie rozmawiac z wladca Geldern i isc odrazu do Trelis w poszukiwaniu tego miejsca wykopalisk?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom