Witam,
A więc jak w temacie, nie mogę oglądać swoich warnów, podobno inni moga, a ja nie ;o
jak próbuję, to wyskakuje mi [#2025] Nie masz uprawnień do przeglądania tej części forum.
Dałoby się to jakoś naprawić?
dragomir
Też mam czasem takie problemy, klikając w rożne opcje.
Np. czasem kiedy klikam "nowa zawartość" to taki komunikat dostaję.
W sumie, to restart neta mi pomaga, ale warto napisać o tym, skoro jest okazja.
Aa i jak klikam w ustawieniach blog->dodaj nowy wpis to na moje oczy ukazuje się
[#106174] Niepoprawne użycie jednego z plików forum.
Drago, mam ten sam problem, tyle że nie wyskakuje mi żaden komunikat, ale wyświetla się jeden z banerów i ładuje się, i ładuje...
Pisałem już z tym do kilku osób, pytałem się, ale nikt nie potrafi mi pomóc .
Ja też mam problem. Otóż jak chcę coś napisać to wpisuje, wciskam "Shout", a później wyświetla mi się baner i tak mi się ładuje, ładuje i tak w nieskończoność, co jest ?
Problem jak wyżej opisany. Na początku spoko, ale raz na jakis czas wywala mi sam banner i nic sie nie dzieje. Strone ładuje od nowa i raczej działa. Chwilowa usterka czy raczej wina lezy po mojej stronie? Badź po prostu trzeba sie przyzwyczaic? ;p
Posługuje się Fierfoxem 3 z najnowszymi update'ami
Edit: wiem, ale to chyba bylo odnosnie braku sb ^^
Nam, Rangiz napisał kilka postów wyżej, że wina nie leży po stronie userów.
Ja także mam pewne problemy (np. brak paska warnów)... Poczekajmy, aż administratorzy wszystko naprawią. Na razie bądźmy cierpliwi i jakoś sobie radźmy
Ot, takie słowa otuchy haha xD ^^
Wina leży po stronie skryptu. Upgread do najnwoszej wersji coś się skopał.
Codo loadingów to wina google analitycs, które pies wie po co zaimportowali do IPB
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.