Problem

Status
Zamknięty.

daria

Szejn
Weteran
Witam! Mam problem.. Od jakiegoś czasu nie mogę wejść w "Dodaj lub usuń programy" w Panelu Sterowania...
Wyskakuje błąd
CYTAT
PARSER MESSAGE
Value creation failed " at line 521

Wiecie jak ten problem rozwiązać, szukałam na necie, ale nic nie umiem znaleźć... Czy to chodzi o to, żę mam inny styl Windowsa??

Didson

Member
Niestety nie wiem droga koleżanko, ale może przywracanie do stanu z sprzed tego pomoże, warto spróbować.

daria

Szejn
Weteran
Ale ja właśnie nie wiem od kiedy to mam... Niedawno miałam format i gdzieś po tygodniu, może 1,5 tyg. chciałam coś usunąć z "Dodaj lub usuń programy" i właśnie ten błąd mi wyskoczył... więc nie wiem, kiedy to się stało, dlaczego itd. Może miałam od razu po formacie - nie wiem....

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Nie za bardzo wiem czemu coś takiego się zrobiło. Na pewno pomógł by format, ale skoro niedawno go robiłaś, to nie ma sensu. Polecam ściągnąć ten program i przeczyścić nim rejestr.
TuneUp Utilities 2007
Tym samym programem, możesz także usuwać wszystko, co masz zainstalowane na kompie :)

Pozdrawiam

Kettger

Handlarz
Taki błąd wyskakuje, jeżeli styl nie łapie... próbowałaś go odinstalować ?

Kacperex

KacŚpioszek
Wina stylu, wywal go i ściągnij z innego źródła. Być moze źle go wrzuciłaś, bądź po prostu był skopany w sobie. Aczkolwiek taki błąd zawsze pojawia się przy źle zrobionym stylu.

Parser Message: Value creation failed at line 521
This behavior is generally the result of a theme problem.

To resolve this issue:

1. Open Control Panel.

2. Open the Display applet.

3. Select the Themes tab.

4. In the Theme drop-down box, select Windows XP.

5. Press Apply and OK.

Tu massz jakiś help :)

daria

Szejn
Weteran
CYTAT
Czy to chodzi o to, żę mam inny styl Windowsa??

Ale ja jestem głupia, sama myślałam, że chodzi o styl... Ale nawet nie raczyłam go zmienić wcześniej i sprawdzić, tylko tu napisałam :/ :) Oczywiście po zmianie tego stylu all jest okey xD Widać, że jest zwalony, bo za każdym razem jak go ustawiam, to nie działa mi pół opcji w Panelu :p

Dzięki Wam chłopaki... Jakoś się Wam odwdzięczę :D :D

Temat chyba do zamknięcie?? xD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom