Problem Z Zalogowaniem

Status
Zamknięty.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Piszę w imieniu Burego Zenka ponieważ ma on problemy. Poprosił mnie o napisanie tego tematu ponieważ on nie może się na strone ani forum dostać. Gdy wchodzi na forum z mozilli firefox to się robi coś takiego: http://img38.imageshack.us/img38/4106/forummozilla.png a jak wchodzi z internet explorer to takie coś: http://img15.imageshack.us/img15/2639/forumexplorer.png .Czy miał ktoś taki problem? rozwiązał go ktoś lub wie ktoś jak to naprawić? piszcię na nr. gg: 1592518 lub napiszcie post a ja przekaże to buremu*.

Ten tekst napisał Bury...za wszystkie błędy itp. czepiajcie się jego;p
*-Piszcze do niego na gg...nie chce mi sie bawić w posłańca;p

Varadero

Member
Eee... może niech spróbuje na operze? Bo ja używam opery i nigdy tak nie miałem...

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Z opera ma tak samo jak z mozillą ;)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Trzeba usunąć ciasteczka :). Też to miałem kiedyś.

Ave

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
no ja mam to samo na IE a nigdy nie miałam i dlatego zainstalowałam mozzile i miałam to samo co zenek, a na operze działa ale tak wolno mi chodzi że wscieklizny dostaje. jak uruchomie na IE to śmiga ale nie mogę wejść na stronę główną tylko do jakiegoś wątku no z podanego linku
nadal nie znalazłam rozwiązania problemu i nie wiem co moze być przyczyną. mi się zaczęło w momencie zmiany wersji skryptu, ale tego samego dnia miałam jeszcze jakąć konfiguracje neta i może to było przyczyną? wszystkie inne strony w necie normalnie mi działają tylko forumtutaj ma jazdy, strona główna śmiga bez zarzutu
ele usuwanie cisteczek i wszelkie kombinacje nic nie pomogło. nie próbowałam tylko formatu
ciekawe ile jeszcze osób ma ten sam problem :(

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Przekazałem Buremu Wasze odpowiedzi...mówiłem żebyście pisali do niego na gg :p

Kacperex

KacŚpioszek
W FF narzędzia -> wyczyśc prywatne dane i zaznaczasz ciasteczka
W operze - narzędzia--> zaawansowane--> ciasteczka.

IE nie mam to ci nie napisze ;P

Bury_Zenek

Rycerz Wody
problem rozwiązany dziękuję ci przemiły i ukochany administratorze. pomodlę się za ciebie u belzebuba
temat można zamknąć

Kacperex

KacŚpioszek
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom