Problem Z Zakończeniem

Status
Zamknięty.

pol12

New Member
Witam, mój problem dotyczy zakończenia drogą Innosa. Wypełniłem już wszystkie zadania potrzebne do wygranej i po zakończeniu filmiku wieńczącego grę zostaje wyrzucony do windowsa zamiast grać dalej. Nie sądze, żeby to była wina sprzętu czy sterowników bo jak dotąd takich problemów nie miałem ale jeśli sie myle to wybaczcie. Proszę o pomoc i pozdrawiam.

artistic

Member
ja tez po zakonczeniu gry zostaje wyrzucony do windowsa i powiem ci ze jak na moje oko to jest to calkiem normalne a poza tym co ty chcesz jeszcze po zakonczeniu gry robic? przeszedles to jednyne co mozesz zrobic to zagrac sobie jeszcze raz i wybrac np droge Beliara

pol12

New Member
Według poradnika CD Projektu zostało jeszcze jedno "drobne zadanie" i jak to byłoby normalne to raczej wracałoby się do menu a nie do windowsa

artistic

Member
to co jest napisane w poradniku to sie odnosi do przepowiedni przyszlosci... mowie ci ze jak obejzysz obrazki i posluchasz sobie opowiesci co bedzie dalej to koniec a poza tym jak mozna wpasc na pomysl ze po koncowych napisach moze byc jeszcze jakies zadanie... nie wiem wogole z czego robisz problem... przeszedles gre wywalilo cie do windowsa i pogodz sie z tym

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom