Problem Z Wylogowywaniem.

Status
Zamknięty.

Cisu

Member
Witam.

Mam niemały problem. Mianowicie, gdy się zaloguję, po przeważnie trzech, czterech minutach następuje automatyczne wylogowanie :|. Pojęcia nie mam dlaczego tak się dzieje, ale na żadnym innym forum nie mam takich problemów tylko tutaj. Loguję się, wchodzę w jakiś temat, próbuję odpisać i jak zatwierdzam to jestem wylogowany, czasami po prostu nawet nie zdążę do tematu wejść jakiegoś -.-. Czy ktoś się już wcześniej spotkał z czymś takim? To jest zdeczka uciążliwe, bo posty piszę w notatnikach i muszę logować się przy każdej zmianie tematu, forum dyskusyjnego itp. Wie ktoś jak to zniwelować?
Pozdrawiam.

V

Vergil

Guest
Ja miałem identycznie <_< To wkurzające. Było tak, że przeglądałem jeden temat, wróciłęm na stronę główno, chce odpisać i Błąd: Nie jesteś zalogowany cczy coś.
Po prostu zaznacz "Zapamiętaj mnie", tam, gdzie się logujesz ;] Mnie to pomogło i już nie mam problemu :p
Pozdro

Cisu

Member
Dzięki za radę, spróbowałem, ale niestety nic mi to nie dało... chociaż wydawało mi się, że byłem zalogowany jakieś kilka min dłużej, ale potem znowu nagle ciach i log on od nowa ;/. Ktoś jeszcze ma jakieś koncepcje?

E

Electric_Dragon

Guest
ten sam problem mam co ty cisu. Na jakiej skórce jedziesz, "gothic black"? Również ja ją mam. Chociaż nie z taką czestotliwością mnie wywala, po prostu, teraz gdy piszę odświeżam inny temat w osobnej karcie a nastepnie dodaję posta. Używam FF, może to wina cookies?

Pandrodor

Member
Nie sądzę... ja mam uaktualnionego liska, "zapamiętaj mnie" i gothic black, i nie mam żadnych problemów...

Cisu

Member
Tak, mam FF, ale czy wina cookies to nie wiem, bo się na tym nie znam, więc proszę o jakiś tutorial naprawy tego ;P

Co do postu wyżej... też nie miałem żadnych problemów aż do teraz ;/

Roioan

Member
Spróbuj zrobić tak:
W FF wchodzisz w Narzędzia>Opcje>Prywatność>Wyświetl Ciasteczka>Usuń wszystkie
Resetujesz FF i wchodzisz na forum. Logujesz się i zaznaczasz opcje "zapamiętaj mnie"
Może pomoże.

Cisu

Member
Zrobiłem, jak pisałeś, ale nic nie pomogło -.-
Teraz to już zaczęło mnie poważnie irytować....

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ja mam tylko jedną, taka dramatyczną, radę. Spróbuj otworzyć inną wyszukiwarką. Najprawdopodobniej to nic nie da ale spróbować można.

daria

Szejn
Weteran
Cisu te tak mialam na innym forum...
Narzedzia>Opcje>Prywatnosc>Akceptuj ciasteczka

Jesli tej funkcji nie bedziesz mial wlaczonej, to nie bedzie Ci sie logowac :)
A jesli masz ja wlaczona, to ja nie wiem... Mozesz jeszcz sprawdzic, czy masz wlaczone:
Narzedzia>Opcje>Tresc
I tu musisz miec obsluge java i obluge java script, nie wiem czy to cos pomoze, ale z tymi ciesteczkami, to napewno mam racje :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom