Problem Z Wykryciem Gildi Złodzieji

Status
Zamknięty.

grzechu007

New Member
Mam problem z wykryciem gildii złodzieji, odzyskałem pieniądze Jory, powiedziałem Rangerau że go nie wydam straży miejskiej. Teraz jestem strażnikiem miejskim i mam zadanie wykryć gilde, gram już trochę i w żaden sposób nie umiem tego zrobić. Przeczytałem że właśnie jak wydam Rangerau to Kardif skieruje mnie za sklep z rybami gdzie ma na mnie czekać Atylla. Jednak nie umiem teraz wydać Rangerau a grałem już kilka godzin od tamtego momentu czy jest jakiś inny sposób by tego dokonać ? Mam też problem szukam Thorbena nie wiecie gdzie go znaleźć na mapie ?

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
W Khorinis po mieście chodzi kilku członków gildi złodzieji to tak:

- Kardif (pub w porcie)
- Rengaru (targowisko)
- Taki gościu obok Kardifa sam w barze
- Halvor (sklep rybny)

możesz wydać każdego na inny sposób:

Rengaru możesz wydać poprzez donisienie na niego do Anrdre

Halvora możesz wydać jak znajdziesz w jaskini bandytów która jest przy drodze na lewo od farmy Akila, poprostu skręć
dorgą w lewo, a potem zejdź z drogi też na lewo i trzymaj sie pszy skale jak wyrżniesz bandytów to któryś będzie miał
dziwną rybę naciśnij na nią to będzie w niej ukryta wiadomość, już będziesz wiedział, że za to odpowiedzialny jest Halvor.

Jeżeli wydałeś Halvora to dostaniesz kase, ale polecam ci go nie wydać, do ci on kilka ryb z niespodzianką.
Jak go nie wydałeś to idź teraz do baru w porcie, powinien zagadać do ciebie Kardif że czeka na ciebie właśnie atyla.
Nie bój się on da ci tylko klucz do kanałów. Teraz nie zostało ci nic więcej jak wejść do kanałów zagadać do ich szefowej
i wrócić do Andre i powiedzieć mu o wszystkim.
Tu masz mapke:

mapapk6.jpg

aztek

New Member
Jest jeszcze Joe :)
Człowiek, który zniknął w wieży.

Po wykonaniu kilku przysług dla złodziei, dostaniesz wiadomość od kardifa że Atylla chce się z tobą widzieć.
Tyle tylko że nie będziesz musiał z nim walczyć, jedyne co zrobi to da Ci klucz.

grzechu007

New Member
Zrobiłem te zadanie, wydałem sprzedawce ryb i zabiłem Atillę, teraz uczę się walczyć z orkami mam już 7 poziom więc najwyższy czas wziąść się za to.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom