Problem Z Wejściem Do Jaskini

Status
Zamknięty.

kamajek

New Member
nie mogę dostać sie do jaskini na wschód od mostu przy klasztorze, nie wiem także jak wejść do jaskini w klasztorze a dodatkowo nie wiem jak wrócić z dżungli bo wejście jest po stopniu, proszę o podpowiedź

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Jak z Dżungli dotrzesz do Throniary to tam jak pomożesz wieśniakom wybić nieumarłych we wiosce, jeden da ci klucz do kufra w jaskini. Tam będzie Cieniostwór do pokonania a w skrzyni alembik, którym wysadzisz ścianę. Okazuje się, że to przejście wyprowadzi cię nieopodal bitwy w wąwozie thorniarskim, po drugiej stronie.

Krzychu1992

Member
może mógł byś dać screna ;p ?
Co to dżungli zęby z niej wyjść musisz iść dalej na wprost tego stopnia,będzie tam kopalnia przez którą dojdziesz właśnie do tego stopnia..

kamajek

New Member
dzięki czyli już wiem jak wrócić ale ciągle nie wiem jak dostać się do jaskiń w klasztorze i koło mostu, co do pierwszej to nie mogę znaleźć wejście a w drugiej to nie mogę doskoczyć, proszę o podpowiedź

patrykk1444

New Member
No wlasnie mam ten sam problem ... ;p na mapie zaznaczony cel kolo klasztoru a dojsc nie mam pojecia ;] mecze sie juz z 3 godziny i nic.
Blagam o pomoc!

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom