Problem Z Wczytaniem

Status
Zamknięty.

Azzazelosoz

New Member
Witam. Otoz moj problem polega na tym, ze nie moge wczytac quick sava. jak dotad wszystko bylo ok, przeszedlem juz nordmar i teleportowalem sie pod geldern. zrobilem quick sava i wylaczylem gre. na drugi dzien pasek ladowania doszedl do mniej wiecej 15% i w tym momencie zawsze sie teraz zawiesza. zapis przeszedl bez zaklocen sukcesywnie itd, wiec naprawde nie wiem o co kaman. szkoda by bylo utracic tego sava bo przez swoje zaniedbanie zapis normalny mam 15 dni wczesniej przed nordmarem. Dzialam na patchu 1.12 a sprzet pozawala mi grac na full opcjach bez zaklocen. prosze o pomoc jesli to mozliwe.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Zobacz czy save działa na innym kompie. Sprawdź czy jak zrobisz save na innym slocie w ten sposób to bedzie działać, jeśli tak to chyba save sie skopał. Jeśli nie to reinstal gry.

Azzazelosoz

New Member
reinstal nie pomogl, wszystkie sie wczytuja tylko quick nie chce. najwidoczniej sie skopal i tyle;/ nie pozostaje mi nic innego jak tylko przejsc nordmar jeszcze raz;) przeciez to sama przyjemnosc tepic tych biednych bezbronnych orkow:D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom