Problem Z Uruchomieniem

Status
Zamknięty.

Donski

New Member
WItam, mam problem ponad miesiac temu zainstalowałem sobie gothica 3. gram w niego prawie codziennie.wczoraj sobie normalnie gralem i musialem wczytac gre. gra zaczela sie wczytywac i mniej wiecej pod koniec 2 obrazka sie zatrzymalo. wszedlem na drugi komputer i gralem na nim z 1,5 hi nagle sciemnil sie monitor. po chwili poszedlem sprawdzic co z ladowaniem i zobaczylem ze rozpoczela sie nowa gra z tym ze niezbyt normalnie bo nie mialem zadnej broni ani nic a orkowie zamiast atakowac mieszkancow stali sobie spokojnie obok nich tak jak w innych miastach np. cape dun. jakby ktos wiedzial coto jest i jak to naprawic t oniech mi nappisze.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
A próbowałeś wczytać jeszcze raz? Masz inne zapisy gry? Bo najprawdopodobniej est to wina uszkodzonego save'a, a z tym nie da się nic zrobić.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Też raz tak miałem, grasz na patchu 1.7 lub nowszym i grasz również na balansie, musisz parę razy po przełączać między tymi trybami, grę zresetować, i kompa zresetować , żeby w Gothicu to zaskoczyło, albo zainstaluj patch 1.73 który poprawia chyba ten błąd bo ja na nim gram i już tak nie mam.

Dzabalera

New Member
Ja słyszałem że takie rzeczy działy się na piratach .. Zrób tak jak mówi RoMek po przełączaj balanse itp.. ale Najlepiej pobierz patch 1.73 zobacz czy to jest :)!

gut3k

Member
Przeinstaluj Gothica do innego folderu. Słyszałem o podobnych problemach, w G3 to już chyba wszystko było. Jak go już przeinstalujesz pobierz sobie patcha 1.73 lub 1.74 i sprawź też jak się ma twój procesor bo może z nim coś się dziać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom