Problem Z Savami

Status
Zamknięty.

max2max

New Member
Witam

Mam problem z savami, wszystko było w porządku grałem z kilka godzin(od początku grałem na patchu 1.089 . Kiedy nagle pojawił się problem z wczytywaniem savów ponieważ wczytywały mi się 3 minuty ( kiedy normalnie trwało to 10-15 sec). Zrobiłem re-install i wrzuciłem stare Savy. I nie mogłem wczytać kilku ostatnich savów dopiero mogłem wczytać sava sprzed 2 godz. Ale nawet na tym starszym savie po tym jak zapisze stan gry i chce go odczytać to wyskakuje mi błąd Windowsa i wyrzuca mnie do Pulpitu.

Co zrobić ?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Głupie pytanie, ale czy przypadkiem nie zapchałeś dysku C (lub innego, na którym masz windowsa)? Ja kiedyś miałem podobną sytuację i problem z zapisami przez to (bo znajdują się one w "moich dokumentach"). Taka głupia rzecz, a jednak.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
piracka gra?
albo coś w tym guście?

a te 12 gb wolnego masz na ile maksymalnie? czyli ile masz gb w dysku c to tez wazne

max2max

New Member
Tak gra jest piracka, ale gram w G3;zb już 2 raz i wtedy nie było żadnych prolemów

A te 12 gb to mam na 234ro gigowy dysk D(na dysku D mam xf a na C mam viste)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
chodzi mi o pojemnośc dysku C.......zaraz zaraz ty grasz na dwóch systemach? save'y ci nei beda działay poniewaz sstem ci moze nei wykryc tego a ten drugi wykryje

innymi słowy zrób ustawienia gry,udostepnienai tlkyo na jednym systemie

max2max

New Member
No mam 2 G3:ZB jeden na xp i jeden na viscie tylko na viscie nie gram. To odinstaluje g3;zb na viscie i zobaczę czy coś da i usunę też wszystkie foldery z visty np. jowood

Usunięcie G3;zb z visty nie pomogło. Po prostu jak wczytuje ten starszy save(old) i zapisuje gre (new1) i staram się wczytać(new1) ten ostatni save to wywala mnie z gry. Jak wziąłem nową grę i (new2)i wczytałem (new2) to wczytało się, a jak próbowałem wczytać (new1) to mnie wywaliło.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom