Problem Z Reputacją W Mieście Montera

Status
Zamknięty.

Hattric

New Member
Cześć
Problem jest następujący: Jestem w Monterze pozostały mi 2 możliwe zadania (szpieg u najemników którego już nie mogę wykonać bo oddałem list Rolandow oraz zadanie z listą niewolników) tylko, że zostaje mi ok 4 pkt do 75 reputacji :huh: , bo na początku olałem gościa od najemników no a nie chce już zaczynać od savea ;/ Doradzicie mi co zrobić bądź przy pomocy jakiegoś kodu żeby tą repe dobić?

Phantom Lord

Active Member
Kodu raczej nie da rady...
Wiesz, nie wiem jakie questy zrobiłeś więc trudno mi określić co jeszcze możesz. Poszukaj jeszcze w temacie o wszystkich misjach w przyklejonych.
BTW - zły dział.

Gortal

Member
jak chcesz kodu to chyba Sh będzie pomocny ale nie wiem czy on ci czasem nie będzie dodawał do głównych frakcji reputacji. W każdym bądź razie wpisz to w konsoli : insert(spawn nie wiem) sh a pojawi ci się koleś u którego możesz się wiele nauczyć. (czyt. zdobyć reputacji)

Edit 2x down:

Służę uprzejmie ;)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
No to za tą listę niewolników dostajesz akurat 4 pkt. reputacji w Monterze. Musisz udać się do chaty Bradleya i ukraść listę leżącą na stole. Uważaj tylko, by Bradley Cię na tym nie przyłapał. Potem zanieś ją do Marika i zadanie ukończone.

Hattric

New Member
Gortal dzięki! komenda Spawn Sh podziałała a reputacje daje do każdego wybranego miasta

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom