Problem Z Przejściem Do 3. Rozdziału

Status
Zamknięty.

Jerronimo

New Member
Otóż jestem Magiem Ognia pod koniec drugiego rozdziału. Jak wszyscy wiemy trzeba iść w nocy na plac świątynny w Obozie Sekty, aby załączyła się sekwencja filmowa ukazująca wizję Y'Beriona, po której dostajemy od Caloma misję udania się na cmentarzysko orków. Problem w tym, że zachodzę na plac, nad którym stoją Cor Angar, Cor Calom i Y'Berion (jak powinno być) i nic się nie dzieje. Nie załącza się filmik nie mogę przejść do natepnego rozdziału :( Dodam, że powybijałem (mieczem, potem łukiem dostając jeszce raz Expa) wszystkie osoby nie mające konkretnego imienia (były to Nowicjusz, Świątynny Strażnik). Może w tym leży przyczyna - nie ma Nowicjuszy na placu Oo Nie mam pojęcia jak ruszyć dalej prosze o pomoc (może być nawet jakiś cheat - wiem że to niezgodne z samym sobą aby przejść G z kodami, ale proszę o jakąkolwiek pomoc...wskazówkę....) Nic sie nie dzieje na placu całą noc :( Pomóżcie... Nawet punktualnie o 00:00 nic sie nie wydarza. Czemu to utknęło w miejscu? :(

V

Vergil

Guest
Bo zabiłeś 2Strażników Świątynnych na placu, a oni "dawali" sekwencję filmową. Spróbuj na kodzie "i sh".
Może później podam Ci kod na tego strażnika, ale wątpię, czy znajdę Gothica teraz ;)
Pozdrawiam

Jerronimo

New Member
Wielkie dzieki właśnie myślałem że sęk tkwi w braku jakichś postaci :) Dzięki jeszcze raz :) + oczywiście

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom