Problem Z Próbą Ognia

Status
Zamknięty.

darkrider

Debile
Kierowałem się według wskazówek ale golema nie znalazlem z tym lasku. nie wiem gdzie jest !!!!!
Może mnie ktos naprowadzic czy to jest na ścieżce czy gdzieś głębiej i mniej więcej daleko od tego miejsca gdzie spotykam Włóczęge w 3 rozdziale ??

POMOCY !!!!!!
sad.gif

szczurek

Menda serowa
Weteran
No jak spotkałeś włuczęge to jesteś już bardzo blisko. Idź w kierunku czarnego trola, ale rozglądaej sie, bo po drodze po prawej stronie troszek na uboczu stoi golem.

Archimonde

Member
"Najlepszą odpowiedzią na pytania dotyczące fabuły jest granie, granie i jeszcze raz granie!" - autor nieznany

I to jest prawda. Jakbyś dobrze poszukał to byś na pewno znalazł. Ten golem na prawdę nie jest bardzo ukrytym wystarczy, że będziesz postępował zgodnie z solucją Próby Ognia znajdującą sie trochę wyżej, w temacie "Jak przejść próbę ognia" autorstwa niejakiego Rambo. Kacperex opisał tam wszystko bardzo dokładnie.

Jeśli naprawdę go tam nie ma, to możliwe że wystąpił bug, w Gothicu nic dziwnego.
Jeśli grasz na kodach to bardzo prawdopodobne, że masz buga, ale pewnie po prostu nie chce ci się pozukać tego golemka.

Edit: Szczurek, pisaliśmy w tym samym czasie.
wink.gif

Edit2: "OK dzięki poszukam go tam ale czy on jest za ULFEM czy przed ????????"
Sam możesz to sprawdzić grając w Gothica.
dry.gif

Pozdrawiam.

darkrider

Debile
OK dzięki poszukam go tam ale czy on jest za ULFEM czy przed ????????

Roioan

Member
QUOTE OK dzięki poszukam go tam ale czy on jest za ULFEM czy przed ????????

Zależy którą drogą idziesz.
Jęśli przez most to golem jest przed Ulfem, ale jeśli idziesz to drugą drogą, to Ulf pojawi sie wtedy, kiedy wyjmiesz kamień runiczny.
Będze on stał przed wejsciem do jaskini.

Pozdro
tongue.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom