Problem z pieścieniem Constantina

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
Mam problem ...... jestem w gildii złodzieji i dostałem zadanie zeby zabrać constantinowi pierścień...... pobiłem go ale nie miał go przy sobie...... jego skrzynia otwiera sie bez wytrychów ale w niej tez go nie ma
sad.gif
POMOCY!!!!

Gucio

Member
No pier

[ : Sob Lut 19, 2005 4:26 pm ]
No pieścień powinien być w jego skrzyni a jak go nie ma to ty masz buga
PS: Sory za tego pierwszego posta nie wiem co sie stało
biggrin.gif

flash

Member
Ten pierscien musi być w tej strzyni :!: :!: :!:
Jest tam na 100%

A

Anonymous

Guest
heh

Ale go nie ma
sad.gif
Więc bug pewnie....... no cóż bede sie musiał obejść bez misji gildii...... COś jednak sie stało z moim Gothicem.... przed chwilą sie zawiesił i juz mnie nie wpuścił...... robie reinstall
sad.gif

Serge

Member
Mialem cos podobnego. Jest na to rada zebys zacza od nowa chyba , ze juz daleko jestes , albo jak posiadasz jakis wczesniejszy save to sproboj moze pomoze :idea:

Gucio

Member
Moze grasz na kodach i tak sie stalo :?: Ten pierscien MUSI tam byc. Ja go znalazlem jeszcze przed przyjenciem zadania bo mi sie latac tam i z powrotem nie chcialo a wiedzialem ze bedzie takie zadanie
biggrin.gif
Jest to pierscien Debowej Skury, o ile sie nie myle
tongue.gif
Daje 10 do obrony przed pociskami i nie jest podpisany w ekwipunku jako pierscien Constantina :!: Moze sobie po prostu pomyslales ze to ma byc pierscien Constantina... :? No ale jak w skrzyni nie ma zadnego piescionka to masz na 100% buga
sad.gif

A

Anonymous

Guest
przeinstalowałem gothica ale nie pomogło
sad.gif
Poczekam moze jakoś sie samo naprawi. Thx za rady
smile.gif

Spec

Member
A nie sprzedałeś go przypadkiem? Sprawdź jeszcze po handlarzach, u których zwykle sprzedajesz rzeczy. Gdzieś mu być :!:

KeNZi

Member
Sprawdź po handlarzach, czy go nie sprzedałeś... a skrzynia Constantina otwiera się TYLKO przy pomocy wytrychów... spróbuj wczytać save'a, przed tym jak go klepnąłeś... może to pomoże...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom