Problem Z Patchem

Status
Zamknięty.

czlapek14

Member
Witam.
Mam problem z instalacją patcha 1.6. Kiedy włączam ikonkę instalacji to wyskakuje okienko gdzie jest lista programów i innych dupereli oraz napis Gothic 3 not fund. Pisze że mam wybrać program z listy, ale ja nie mam pojęcia jaki. Proszę o pomoc.
Jak coś to mój system to Vista.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Na mój głupi łeb to będzie tak...
Patch nie wykrywa zainstalowanego G3 ZB. Musisz w tej liście znaleźć Gothic Zmierzch Bogów.exe i wybrać go. Wtedy powinno ruszyć.

czlapek14

Member
Niestety na tej liście nie ma gothic zmierzch bogów.exe. Wogóle jest na niej niewiele. Nie ma na niej na przykład luncherów, instalatorów, plików systemowych są tylko foldery, dyski i parę innych dupereli. Próbowałem włączać wszystko co jest związane z G3 ZM, ale nic, zawsze wyskakuje "Gothic 3 not fund, installation canceled".

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
... przecież to logiczne że nie masz na liscie - musisz wybrać z katalogu. Weź kliknij "przegladaj" czy co tam jest u ciebie, i wejdz w folder z Gothiciem zainstlaowanym, i z tamtąd wybierz ikonę startową (z koncowka .exe) - ta ktora uruchamiasz gre. potem jak juz dodasz do listy to tylko pozostaje zaznaczyc i nacisnac ok.

pozdro

czlapek14

Member
Ok dzięki za pomoc, ale sam znalazłem rozwiązanie. Okazało się, że ja głupi ściągnąłem angielskiego patcha <_< . Dzięki wam za chęć pomocy. Temat można zamknąć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom