Problem Z Ogniztym Golemem

Status
Zamknięty.

Beduin

New Member
nie moge za chiny rozfalic ognitego golema. proboje lodem na fzytkie zpozby i lipa. zorki ale nie moge pizac \/\/ i litery miedzy a i d na klafie. HELP MEEEE

Smiths

Member
Musisz go zabić czarem najlepiej jakimś lodowa fala albo coś innego.Polecam grom rozwalisz go łatwo i bedzie krócej i zwiezlej.
pozdrawiam

G

Guest

Guest
taak... to dobry sposób, można go zamrozić Bryłą Lody lub Lodową Falą i wykończyć mieczem. można też go rozwalić piorunem kulistym (chyba najłatwiej), albo tak jak Smiths powiedział, Gromem.

Powodzenia - pepon

Laska

Active Member
O ile dobrze pamiętam, bryła lodu nie działa na ognistego golema w G1. Kup sobie ok. 4 zwoje pioruna (czy czegoś takiego) i będzie po golemie... Aha... i w G1 nie da się zabić ognistego golema mieczem, więc nie wciskajcie ludziom kitu... Sam kiedyś próbowałem i nawet 1pkt. życia mu nie schodzi...

Yezo

Active Member
QUOTE (Blondi @ 22-09-2005, 11:40) Ja proponuję załatwić go Kulą Ognia (najlepiej runą). Ja tak zrobiłem i się udało. Powodzenia!
Nie wiem jakim cudem, oginstego golema rozwalieś kula ognia.

A tera na temat zeby nie było
tongue.gif
Moze nie napisze nic nowego, ale jeśli czytałeś ksiązki z biblioteki magów wody to tam wszystko pisało. Fakt najlepszym sposobem jest piorun kulisty, albo grom, ale ja go rozwaliłem soplem lodu, i też się dało
biggrin.gif
więc wszystko zalezy od tego na co masz ochote ;]

EDIT:
Świrus
Mój sopel lodu, to chyba Twój lodowy pocisk ;]

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Z tego co pamiętam, Mnie działał na tego skurczysyna tylko jeden czar, chyba lodowy pocisk, trza wziąść kilka zwojów, Mi poszło z 6-7.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Ja załatwiłem go raz bryłą ladu a raz piorunem kulistym.Posżło na to w pip zwojów ale go pokonałem bez większych problemów.Można jeszcze bawić się w inne czary wody i pioruna bo skutkują.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom