Problem Z Mt

Status
Zamknięty.

Bezik

Member
O tuż od jakiegoś czasu gram sobie w Mroczne Tajemnice i mam pewien problem. W kilku punktach tworzą mi się "armie" wilków, krwiopijców , ścierwojadów itp. Takich kupek jest kilka. Nie wiem skąd się biorą ale gdy do nich podchodzę gra zaczyna się ciąć i po chwili się wyłącza. Zwierząt zaczyna przybywać i tworzy się mała armia. Nie mogę się już poruszać bo ciągle natrafiam na takie armie. Są w różnych ważniejszych miejscach w grze. Proszę o pomoc! Może jest jakiś kod na pozbycie się np. wszystkich ścierwojadów w grze??? xD

EDIT

Aha a może ktoś z was wie jak zacząć te zadania u przemytników jeśli sie odmówiło Diego pomocy???

Oszust

New Member
wiesz co musisz zciągnąć patch na respawn potworów, ale ja, żeby nie tracić zapisów, zrobiłem inaczej. weszłem do kopalni i zapisałem. potem zacząłem nową grę i też zapisałem ale na innym zapisie. i skopiowałem plik(w zapisach) world(chyba, na pewno domyślisz się o który chodzi) z tego nowego, do tego w którym byłem. Świat był jak nowy, ale porzałowałem tego, bo był on jak w 1 rozdziale a ja szukałem kamienów ogniskujących i one zniknęły :(

Uwaga! jak będziesz znajdował się na zapisie w tym świecie, który zmieniasz, to będziesz miał ekwipunek taki, jaki miałeś w tym drugim świecie, czyli w moim przypadku tylko list do magów ognia(nie wolno złamać pieczęci :lol: )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom