Problem Z Mortem

Status
Zamknięty.

Kufel

New Member
A więc tak, zaprowadza mnie do klanu ognia i dochodzi do miejsca gdzie leży cieniostwór , gdy podejdę bliżej Morta to wchodzi w skały i z nich nie wychodzi, pokonałem go ale wtedy już nie zaprowadza mnie do klanu i są tylko pozostałe opcje, próbowałem ze wcześniejszych zapisów (nie od prośby o podróż do klanu ognia) i także włazi w skały;/ Nawet spróbowałem zajść od tyłu do Morta i atakowałem cieniostwora to biegnąc na pomoc wszedł w skały. Jest na to jakiś sposób? Najwyżej będę musiał szukać go potem w pobliżu tego miejsca jak już znajdę co trzeba.

P.S1 Taki bug mam także że mam już z 30 skór wilka lodowego a Pedro ze mną nie chce rozmawiać. I w tej misji też już chyba nic nie zdziałam, czy może da sie coś zrobić?
P.S 2 Czy mi sie zdaje czy Milten chodzi po okolicach i wybija zwierzynę? 1 raz zauważyłem go przy 3 trollach przy Faring, a teraz idąc do klanu ognia atakowały go wilki, będzie on potem potrzebny gdzieś w grze? Bo skoro niedawno był w Faring, teraz tam... długo bym go szukać musiał.

artistic

Member
wiec tak... znikane w skale to bardzo popularny blad w swiecie G3 podobnt problem bedziesz mial z najemnikiem w silden on tez zniknie w skale gdy bedziesz go odprowadzal do jego obozu i chyba nic sie z tym nie da zrobic... kolejne zadadnenie ktore poroszyles tez jest popularne ja np nie moge oddac w vengardzie mlotow i pil takiemu kolesiowi mimo iz mam wymagana ilosc... mozes kombinowac ile chcesz ale mysle ze nic nie wskurasz, popatrz sie tez czy aby na pewno masz wymagana ilosc i czy na pewno sa to te skory jakie trzeba moze pomyliles skory wilka ze skorami lodowego wilka... co do ostatniej sprawy to nie mam pojecia jakim cudem znalazles miltena gdzies w terenie... wytlumaczenie jest jedno... poprostu w G3 postacie nie przenosza sie automatycznie do miejs gdzie masz je spotkac tylko ida tam na nogach a ty poprostu wpadles na niego jak szedl do klasztru bo wlasnie tam masz go spotkac... a jezeli chodzi o to czy jest potrzebny... milten jest potrzebny do wykonania misji z ognistymi pucharami aczkolwiek do przejscia gry misja ta nie jest konieczna do zaliczenia :)

Johnny

Member
Też miałem to co ty z Miltenem tylko że tylko był przed klasztorem i walczył z wilkami. Nie wiem dlaczego tak jest. Na początku się bardzo zdiwiłem że on tam jest. A co do Pedra to może jakiś głupi bug :unsure: Ale spróboj po kilku dniach może wyjdzie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom