Problem Z Listem Od Vatrasa Do Saturasa

Status
Zamknięty.

Blusik

New Member
Niechcacy otworzylem ten list i przy rozmowie z Saturasem mam tylko czy moglby mnie nauczyc magii (dostaje opiepsz) nie mam mozliwosci oddania tego listu. Co robic?

Wlasnie zauwazylem, ze powinienem dac ten temat do dodatku :D

Thran

Che Świniara
Jeśli otwarłeś ten list jak mówisz "Przypadkiem" to nie masz innego wyjścia jak wczytać poprzedni save a jak nie masz save to granie od nowa :)

Vullin

Feainewedd
Z tego co pamiętam ten problem pojawia się bardzo często, nawet gdy się tego listu nie otworzy ;d Możliwe jest więc, że czy otworzyłbyś go czy nie, to i tak w rozmowie z Saturasem nie byłoby opcji dialogowej pozwalającej przekazać mu wiadomość. Jest to niestety dość często pojawiający się bug, w związku z czym (jeśli mam rację oczywiście) jedynym rozwiązaniem jest postąpienie takie jakie opisał Darth Revan: wczytujesz save'a albo zaczynasz od nowa.

czlapek14

Member
Albo kody. Wyczytałem gdzieś że kody nie są oszustwem jeśli się ich używa żeby fabuła gry została popchnięta na przód(oczywiście jeśli nie ma się innego wyjścia).
Na pewno jest jakiś kod na ten list wystarczy poszukać. Albo rzeczywiście może być to bug to wtedy zgodze sie z Darth Revanem.

Blusik

New Member
szukalem juz na paru stronach i nie ma kody na przyzwanie takiego przedmiotu. Pokombinuje jeszcze, Jak cos wymysle to napisze :)

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
nie martwcie się ja też otorzyłam ten list :). dopiero saturas go chce po przekroczeniu portalu czy tuż przed i wcześniejsze kombinacje nic nie dają. saturas marudzi że otworzony ale spoko uznaje i są puknty za to :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom