Problem Z Laresem :/

Status
Zamknięty.

andzi

New Member
Poprosiłem Laresa o to, żeby się ze mną udał do lasu po ornament. Odpowiedział, żebym dał mu znać kiedy będę gotów. Wszystko było by dobrze, ale jedyne co mogę zagadać do niego to "Ucz mnie" :/. 3 ornamenty oddałem, więc co mam zrobić. W dodatku jest jeszcze jeden problem. Vatras kazał mi dostarczyć wiadomość do Saturasa. Kiedy z nim rozmawiam nie ma takiej opcji, aby mu przekazać wiadomość :/

szczurek

Menda serowa
Weteran
Z tego co pamiętam jak poprosisz Laresa żeby psozeł z tobą do najemników to nie możesz juz potem iśc z nim do lasu. Takie nie dopracowanie ;]

andzi

New Member
CYTAT(szczurek @ 15-03-2008, 16:59) index.php?act=findpost&pid=174003
Z tego co pamiętam jak poprosisz Laresa żeby psozeł z tobą do najemników to nie możesz juz potem iśc z nim do lasu. Takie nie dopracowanie ;]

Własnie czytałem, że taki bug jest, ale ja najpierw poszedłem z Laresem zanieść ornament, który dał mi Vatras, później poszedłem z nim do najemników (nawet nie wiem po co :ph34r: ). Zdobyłem 2 ornamenty ( ten który miał Lord Hagen, oraz ten koło farmy Sekoba). Zaniosłem je do Magów Wody ;), więc brakowało mi tylko tego z lasu. Zagadałem do Laresa czy pojdzie ze mną do lasu ;). Dodam, że jestem w 2 rozdziale i nie bylem jeszcze w Dolinie Górniczej, bo najpierw chcę dostać sie na 2 część wyspy. Na to wychodzi, że sam będę musiał tam iść ;)

Pandrodor

Member
Z tą wiadomością to w swoim czasie. Dasz mu to z ornamentami. Do lasu możesz iść sam. Jest tam taki sam krąg jak wszędzie. Tylko po drodze szkielet chyba...jakoś sobie poradzisz xd
Pozdro

CYTAT
Z tą wiadomością to w swoim czasie. Dasz mu to z ornamentami. Do lasu możesz iść sam. Jest tam taki sam krąg jak wszędzie. Tylko po drodze szkielet chyba...jakoś sobie poradzisz xd
Pozdro

Tylko on już trzy ornamenty znalazł. Musisz mieć jakiegoś buga. U Laresa pojawia się opcja "odbierz ornament" wtedy kiedy poszłeś z nim po raz pierwszy do najemników. Jeśli jej nie ma u Ciebie to musisz mieć jakiegoś buga. Spróbuj wczytac wcześniejszy save ( o ile takowy masz) a jeśli nie masz to poproś kogoś w tym temacie, być może ktoś taki posiada.

CYTAT
Vatras kazał mi dostarczyć wiadomość do Saturasa. Kiedy z nim rozmawiam nie ma takiej opcji, aby mu przekazać wiadomość :/

Ta opcja będzie dopiero kiedy znajdziesz wszystkie ornamenty.

Ragnarokma

Member
jeśli nic nie możesz zrobić to proponuję użyć tricka z kodami. Zabijesz go, zabierzesz mu ornament a potem go znowu ożywisz i wszystko będzie git (sam miałem taki problem)
Kliknij "b" i wpisz "marvin". Kliknij "b". Kliknij F2 i wpisz "kill" oraz nakieruj sie na Laresa. Enter. Następnie zabierz ornament, stań nad ciałem i kliknij "o". Będziesz martwym Laresem. Kliknij F8 a on podniesie się do góry i zmartwychwstanie. Naceluj na swoją postać i kliknij "o". I masz ornament a Lares żyje.

Też mam problem z Laresem :lol:
Powiedziałe żę ma mi pomóc dostać się do straży i ok skierował mnie do Martina,i dostałem misję,ale jak wykonać misję od Martina???

Akasemis

Member
ZAŁÓŻ SWÓJ TEMAT A NIE TUTAJ PISZESZ !

ok masz tutaj:...
W nocy przyjdź do portu i zobaczysz kto okrada paladyna...potem wydać go możesz

PS:Ty, w wojownikach piszesz, że piszesz większość mądrych postów....a czy te "masowe" znaki zapytania są mądre ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom