Mam taki problem, zainstalowałem normalnie gothic 3 i wszystko dzialalo jak powinno. Chciałem se pograć na kodach ale nie dziala mi ten kod It_Perk_Axe_3 i inne w stylu "It_Perk_". prosze o pomoc
CYTAT
Aktywacja kodów jest niezwykle prosta. W Gothicu 3 musisz edytować plik ge3.ini, który znajduje się w folderze z grą, w katalogu ?Ini? (przykładowa ścieżka dostępu -> E:\Gothic 3\Ini\ge3.ini). Znajdź w tym pliku wers:
TestMode=false
i zamień go na:
TestMode=true
A czy postępowałeś wg tej instrukcji i zamieniłeś tę linijkę w pliku .ini??
CYTAT(elessar 21 @ 01-10-2008, 14:36) index.php?act=findpost&pid=197764
Po zainstalowaniu patcha 1.6 automatycznie plik ini. zmienia się na "uczciwy".
A na co są te kody ?
Są na ciężki oręż 3, tak jakoś. Ale wszystkie kody w stylu It_Perk, It_Spell itd. nie działają. Sory za błędy a na pewno je gdzieś zrobiłem.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.