Problem Z Instalacja

Status
Zamknięty.

euqeniusz

New Member
Mam taki dziwny problem z instalacją G4 jak uruchamiam plik setup.exe to pojawia się klepsydra po czym po chwili klepsydra znika i instalator się nie uruchamia. W demo grałem bez najmniejszych problemów- komp spełnia wymagania, mam system Win XP SP3.
Instalacja u kolegi z tej płyty poszła bez problemów...

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Też miałem taki problem z tym, że u mnie po bólach instalacja właściwa się zaczynała, ale tak po 3 minutach się zawieszała...

Zaradziłem na to tak, że za pomocą programiku (w tym przypadku FolderIso2) sczytałem płytkę do pliku *iso. Następnie zamontowałem ten plik w wirtualnym napędzie (np. VirtualClone Drive). Powyłączałem wszystkie śmieci pracujące w tle i ponowiłem próbę. No i w ten sposób się udało. Być może u innych ten sposób także pozwoli na instalację.

erebs

New Member
Mialem podobny problem. Odpalalem plytke, klikam instaluj i nic. Problem miniol jak skopiowalem cala zawartosc do innego folderu i odpalilem instalacje.

Lateralus

New Member
Też miałem problemy z instalacją... wpierw klikam pare razy nic... za chwile 5 instalacji naraz. Klikam pare razy dalej i zamiast patrzec jak leci to widze "brak odpowiedzi"...

sir_RobeN

Bossu Kokssu
VIP
Też miałem problemy z instalacją... wpierw klikam pare razy nic... za chwile 5 instalacji naraz. Klikam pare razy dalej i zamiast patrzec jak leci to widze "brak odpowiedzi"...

Instalator wypakowuje duże pliki ZIP - jeśli już masz pasek postępu, to zrelaksuj się, zrób herbatkę i czekaj.

euqeniusz

New Member
Dzięki za rady, udało się.
Przegrałem zawartość płyty na dysk po czym odpaliłem win w trybie awaryjnym (by jak najmniej aplikacji było załadowane) i instalacja poszła.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom