Problem Z Instalacją I Uruchomieniem

Status
Zamknięty.

Szymcik

New Member
Witam. Mam problem. Na ko?cu instalacji zakupionej gry Gothic 3 (jest to pierwsza instalacja z tej p?yty) instalacja zostaje przerwana. Przez to nie mog? uruchomi? samej gry. W czasie kiedy instalacja zostaje przerwana wy?wietla si? komunikat o tym, ?e co? jest nie tak z którym? z pakietów instalacyjnych. Nie wiem co mog? zrobi?. Prosz? o pomoc

Gravell

Member
Hmm, a płytki nie są poniszczone czy coś? Może napęd ma problemy z odczytaniem...

PS Pisz normalną czcionką

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Skoro coś jest nie tak, a zakupiłeś oryginalnego Gothica 3, poza tym nie na giełdzie, tylko totalną nówkę, to powinno chodzić. Napęd powinien odczytać, skoro odczytał resztę.

Co możesz zrobić? Masz PEŁNE PRAWO do ściągnięcia Gothica 3 z neta... jako kopię zapasową. W każdym razie, tak to rozumiem na razie, na pewno jest legalne zrobić do użytku WŁASNEGO 1 kopię.

Możesz też wziąć dowód zakupu (paragon) i zareklamować grę u sprzedawcy, lub zarejestrować ją na gram.pl i skorzystać z dożywotniej gwarancji, kosztuje ona koszta przesyłki... więcej informacjii na gram.pl

Jak ktoś powie że promuję piractwo to się myli... jak znajdę w sieci odpowiednie ustawy/kawałki KK, to tutaj dam.

Pozdrawiam

Szymcik

New Member
Płytki raczej nie są poniszczone bo wczoraj rozpakowałem pudełko z grą i nie robiłem z nimi żadnych cudów. Więc gdzie mogę ściągnąć oryginalnego GOthic 3? Tą grę kupowałem w sklepie z grami :p. Na razie chciałbym wiedzieć czy reklamowanie na pewno pomoże. Wydaje mi się że to coś z płytą ale dziwne że dopiero kupiona gra i już jest płyta uszkodzona... z góry dzięki

Gravell

Member
CYTAT(Dragomir @ 15-09-2007, 10:33) [snapback]153345[/snapback]
Masz PEŁNE PRAWO do ściągnięcia Gothica 3 z neta... jako kopię zapasową.

Dokładnie! Bardzo wiele serwisów zajmujących się torrentami ma na każdej podstronie wpisaną klauzulę: "UWAGA! Pobierać pliki masz prawo tylko wtedy gdy posiadasz w domu ich oryginalną kopię a ściągniętą będziesz traktował jako zapasową"... Czy jakoś tak... Więc możesz spokojnie używać kopii z neta...

Co do awarii - ja stawiam na płytkę...

Pozdro

PS Inne płyty czyta bez zarzutu? Jeżeli tak to tym bardziej obstawiam płytkę...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom