Problem Z Instalacją Gry

Status
Zamknięty.

Lender

New Member
Witam. Mój problem polega na tym iż zaczynajac instalację, postęp procętowy w pierwszym okienku jakie widzimy zatrzymoje się na 99%... czekanie nic nie daje. jedynie po ok. 10 minutach okienko znika i nic się nie dzieje :blink: Prosze o pilna pomoc, zaznaczam ze mam orginalna wersje gry.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Mozliwe ze płyta jest uszkodzona. Jesli nie syskakuje błąd to bedzie ciężko pomoc. Sprobuj u kumpla z tej płytki zainstalowac a jak sie nie da to załatw sobie inną i z niej postaraj sie zainstalowac na swoim kompie.

Lender

New Member
hmm.. to faktycznie będzie ciężko. Płytka jest z CDA i bez najmniejszej ryski, próbowałem też instalacji na drugiej partycji i nic. Zauważylem też, że po dłuższym czasie od nieudanej próby instalacji wyświetlał sie jakiś błąd o jakimś SETUP.INS.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
CYTAT
hmm.. to faktycznie będzie ciężko. Płytka jest z CDA i bez najmniejszej ryski, próbowałem też instalacji na drugiej partycji i nic. Zauważylem też, że po dłuższym czasie od nieudanej próby instalacji wyświetlał sie jakiś błąd o jakimś SETUP.INS.

Najbardziej prawdopodobne że płytka jest do niczego....ale jak kupiłeś ją z Cda to możesz wymienić :)
trzeba ją do nich wysłać..gdzieś na początku w Cda to pisze co trzeba zrobić...btw..ale ja dawno Cda nie czytałem :/

Lender

New Member
No więc, pozostaje mi tylko ztwierdzić z radością, że płytka działa poprawnie, a po ściągnięciu pliku SETUP.INS instalacja grzecznie zaskoczyła dalej. Dziękuje za pomoc i w spokoju udaje się odsiedzieć swoje w koloni ;) .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom