Problem Z Hotfixem

Status
Zamknięty.

NemD

New Member
Witam! Mam wersje PL gothica i instaluje hotfixa z tej strony http://www.idg.pl/ftp/gry_10538/Arcania.Gothic.4.Patch.HotFix.1.PL.html . Niestety nie mam na pulpicie skrotu do hotfixa ani gra szybciej nie dziala.
Mo komputer:
Intel core 2 duo 2x2.2
Grafika gt240m
3g ramu ddr3
Win 7 x32
Prosze o pomoc!

Wysoki93

Active Member
Czyli tak: instalujesz Arcanię, ściągasz hotfixa, potem go instalujesz i nie widzisz poprawy, tak?
Poza tym link, który podałeś do tego hotfixa jest nieprawidłowy.

Daj linka do ów poradnika (tego o którym pisałeś).

Wysoki93

Active Member
Podczas instalacji hotfixa wpisałeś odpowiedni folder z grą? Na jakich grasz detalach, ustawieniach. No i gdybyś podał ten poradnik, o którym pisałeś, to byłoby pomocne - dowiedziałbym się o jaki skrót chodzi.

NemD

New Member
jest to wersja nieoryginalna. Niewiem czy moge o czyms takim pisac tutaj na forum. Byla sciagnieta po to abym mogl sie zastanowic nad kupnem oryginalu. No ale mam problem z hotfixem i narazie nie moge nic z tym zrobic.

Wysoki93

Active Member
Piractwa to forum nie wspiera. Ale co do problemu, to może ściągnąłeś już wersję z zainstalowanym hotfixem? Jeśli nie, to najwyraźniej twoja wersja gry nie współgra z hotfixem.

NemD

New Member
wlasnie nie bo mam wersje 1.0 a jak zainstaluje hotfixa to juz jest 1.1 pozniej jak wgram cracka jest znow 1.0 ehh i gra sie tnie.

Wysoki93

Active Member
Skoro aktualizujesz grę do wersji 1,1 (hotfix) to nie możesz wgrać starego cracka. Temat do zamknięcia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom