Problem Z Gregiem

Status
Zamknięty.

Przemek_cowboy

New Member
Mam taki mały problemik. Gdy spotkałem Grega koło Tawerny "Martwa Harpia" to nie dałem mu 50 sztuk złota. I teraz nie mogę z nim iść po te skarby zaznaczone krzyżykami na wyspie. Pomógł mi pozbyć się bandytów Dextera ale podczas rozmowy z nim nie mam takiej opcji żeby zagadać z nim o poszukiwanie zakopanych kosztowności. Dowiedziałem się o takim queście z solucji. Jestem jeszcze w I rozdziale. Czy ktoś może mi powiedzieć w którym rozdziale będę mógł szukać z Gregiem tych skarbów? Czy ta opcja może już przepadła bo nie dałem mu 50sztuk złota ????

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
A więc chyba chodzi o NK, jeśli się nie mylę.
Nie grałem w NK nigdy ale z tego co pamiętam z tematów z forum to być może nie splondrowałeś ciała Dextera i nie przeczytałeś notatki, którą tam znajdziesz...
Jeśli źle mówię, to proszę mnie poprawić.l

Najemnik@

Member
Jesli zaprowadzil cie pod jaskinie ,a ty powiedzialem ze tam nic nie ma to mija nieudana i juz nie mozesz dac mu tych rzeczy, trzeba bylo myslec przed tym ^^

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Gregowi pod gospodą nie dajemy złota, nie chce go. Możemy mu jedynie zaoferować swoją pomoc w poszukiwaniu skarbów.
Być może w cale nie będziesz musiał zaliczać tego zadania, aczkolwiek nie wiem jak ma się ono do dalszej części gry, kiedy ponownie spotykamy Grega w Jarkendarze. Ewentualnie możesz odkopać wszystkie skarby i pójść z nimi do kapitana, może wtedy będzie chciał z Tobą porozmawiać :)

Pozdrawiam

lordwik

New Member
może na początku gry zamiast pomóc mu dostać się do miasta spławiłeś go

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Greg to dziwna postać w gothicu. Raz spoko ziomek a raz ciota, mnie osobiście wkurza.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom