Problem Z Grami

Status
Zamknięty.

Mordimer

Member
Witam. Otóż jak pisze w nazwie tematu, mam problem z prawie wszystkimi grami, których nie miałem wcześniej na dysku. Gdy gram w jakąś grę, pojawia mi się najczęściej niebieski ekran, lub wywala mnie na pulpit. W wakacje miałem reset BIOSu i reinstalke systemu. Przy instalacji występowały błędy, ale mimo nich system się zainstalował i działa. Dziś zrobię format, jeżeli nic się nie zmieni, zedytuję posta dziś na wieczór. Myślę, że może będe musiał wymienić BIOS lub Dysk twardy, ponieważ mam na nim uszkodzony jakiś sektor. :[ Proszę was o pomoc.

G

Gray_Fox

Guest
DObrze zauważyłeś że to sektor. (ale temat powinien być w dziale komputery chyba). Miałem podobny problem, aczkolwiek gry które instalowałem , włączałem i co sie okazuje. Kiedy sie łądował poziom to komp sie nagle resartuje. Przyczyną tego był uszkodzony właśnie sektor na twardym dysku. Moim zdaniem weś zrób reinstalke systemu a jak to nie pomoże to kup lub wymiń dysk twardy na gwarancji jeżeli takowa jest jeszcze ważna.
Pozdro.

ozi

Athlete
Weteran
BOŻE!!! Co się dzisiaj z Wami ludzie dzieje?! Czy Wy naprawdę nie potraficie czytać? Co pisze w opisie tego działu?!

"Na tym forum poruszane są rozmowy na temat MMORPG."

Jak widać ten dział należy do gier MMORPG, a nie do problemów z nimi. Z resztą Ty nawet nie podałeś o jakiego typu gry Ci chodzi. Czy MMORPG czy normalne!

Coś Ci podpowiem, bo widze, że masz problem z kompem! Zgłoś to w dziale "Komputery"! I na przyszłość zastanów się dobrze gdzie zamieszczasz tematy, bo ostrzeżenie będzie. Narazie udzielam tylko upomnienia, a temat zamykam :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom