Problem Z Grafika

Status
Zamknięty.

goly

New Member
Mialem ustawienia szczegolowosci na Srednie i zmienilem na Wlasne i tam pare rzeczy obnizylem bo sie gra ciela. Wszystko ok a tu nagle takie cos http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8478f2f9e5b7a5b7.html

to nie moj screen ale mam to samo.. niechcialo mi sie robic wlasnego;d

i nie gadajcie mi o sterownikach ani reistalu gry bo to jakies bzdety a sterowniki mam najnowsze...

slyszalem ze wystarczy cos pozmieniac w tej szczegolowosci chyba postprocesing ale nie wiem dokladnie co i jak

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Pierwsza rzecz. Czy próbowałeś znowu zmienić szczegółowość na Średnią? Jeśli tak czy to coś pomogło?
Druga sprawa. Postprocesing ma 3 opcje ustawienia (w tym jedna "wyłącz"), także chyba nie trudno wypróbować każdą z nich i zobaczyć czy to coś dało.
A reinstal przywróciłby ci ustawienia domyślne więc nie wiem czy to jest "bzdet".

kondzio1993

Member
U mnie to polegało na tym, że nie mogłem mieć ustawień na max tzn. max rozdzielczość i szczegóły - wg mnie nie musisz zmieniać szczegółów tylko np. z rozdziałką zeskocz na niższy poziom;

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Czasami problematyczne jest posiadanie najnowszych sterowników :p
Wbrew pozorom to może mieć wpływ....jaka masz grafę ?

kondzio1993

Member
Nie sądze aby karta miała wpływ. karta nie, ale sterowniki do niej...
Jeśli sposób ze zmianą rozdziałki zawodzi - zainstaluj patcha - to zwykle pomaga.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom