Problem Z "edycją Rozszerzoną"

Status
Zamknięty.

AUstralian Magic

New Member
Mam następujący problem:

Do tej pory przeszedłem Gothica 2x.

- w wersji 1.07
- w wersji 1.6

Grałem na najniższych możliwych detalach i jakoś dawało radę, aczkolwiek czasami gra spowalniała, lub stawała na kilka sekund.
Mój komp:

1gb ramu
Core 2 Duo 1.7
GeForce 8500 GT

Gra zazwyczaj wczytywala mi się z minutę, góra dwie, ale teraz po zainstalowaniu Edycji Rozszerzonej po prostu nie da się grać!
Gra wczytuje się 6-7min (!!!) a na możliwie najniższych detalach przycina bardziej, niż dawniej na średnich!
Proszę o jakąś radę! nie wiem.. Może jakiś program optymalizujący, nieważne co to bedzie, byleby sprawiło, żebym mógł grać, bo tak jak mówię, to jest całkowita porażka to co teraz mam w grze!

Do tej pory używałem "Game Accelerator" i przyznam, że gra była nieco płynniejsza, ale terz nawet z tym programem nie da rady pograć.

Z góry dziękuję za wszelaką pomoc.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
to graj na zwykłym bo edycja roszerzona jak mniemam mało wnosi do gry. ale reinstal gry lub format coś pomoże?

AUstralian Magic

New Member
No właśnie chciałbym zagrać w "Rozszerzoną" bo gdy w końcu się gra wczytała to zauważyłem, że walka jest o wiele trudniejsza niż wcześniej, co jest ogromną zaletą.

Pewnie pomoże, ale ja właśnie chciałem zagrać w "Rozszerzoną".. Może są jakieś programiki, poprawki w .ini żeby co wszystko lepiej hulało? Tak, wiem, że mogę użyć "szukajki" ale nie wiem za bardzo co w jaki sposób wpływa na poprawę gry, więc proszę tych bardziej doświadczonych o pomoc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom